maanantai 14. syyskuuta 2009

Ma 14.09

Lauantaina ensiksi juottohommissa SM-maratonilla ja sen jälkeen Finlandian järvenkierros. Veryttelyt jäi hieman vajaaksi ajanpuutteen vuoksi. Alkuvauhti oli ehkä hieman liian reipasta tähän kuntoon. 7-8 kohdalla iski pistos joka tuntui vielä tänä aamunakin. Samalla meinasin heittää laatatkin. Juoduin hidastamaan vauhtia niin että parin kilsan matkalla väliaika näytti melkein 4min/km. Loppussa sain kuitenkin taas juoksurytmistä kiinni vaikka pistos vaivasi edelleenkin. Myös ruuhka hidasti menoa. Maratonjuoksijat täyttivät koko pyörätin välillä Viherlandia Lutakko. Tavoite kuuden joukkoon täyttyi sijoituksella 4.
Sunnuntaina Matin kanssa erittäin nihkeä 12km ja iltapäivällä katselin DVD:ltä Finlandia-maraton/Jyväsventti koosteen vuodelta 1984. Oli hauska katsoa kuinka pukeutuminen ja juoksijat ovat muuttuneet vuosien saatossa ;)
Tänä aamuna ihan kohtalaisella tuntumalla kevyt seiska.
 

3 kommenttia:

  1. Kiitos Jartsa ammattimaisesta juottamisesta. Tällä kertaa juotettava ei vain ollut iskussa ;)

    VastaaPoista
  2. Hieno suoritus! Toivottavasti en ollut kovin pahasti tientukkona maratonia nytkytellessäni. T. anonyymi

    VastaaPoista
  3. Carlos, eipä minusta valitettavasti ollt tällä kertaa paljoa apua. Toivottaavasti seuraavassa kisassa kaikki natsaa kohdalleen. Puolikkaan aika antoi kuitenkin odottaa ihan kohtuullista tulosta ;)

    Anonyymi, ei tuo suoritus nyt niin hieno ollut. Tuloskunto on vielä aika heikko, mutta täältä noustaan jos vain saa treenata ehjänä.
    Harrastukseen vihkiytyneet antoivat ihan hienosti tietä, mutta joillakin ei vaan mennyt jakeluun että takaa tulee nopeammin juoksevia, vaikka kolme jannua oli mennyt jo ennen minua ;( Eipä tosin ne viimeiset kilsat kisan hitaimpia olleet vaan ne oli ennen suurinta ruuhkaa. Huutaessa sai nähtävästi sen verran adrealiinia vereen että vauhti nousi kohtalaiseksi ;)

    VastaaPoista