sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Su 04.01.09 Ei otsikkoa

Vuodenvaihde meni ihan suht rauhallisesti. Juoksin aattona Laajavuoreen 6km ja siellä pulkkamäkeä tunnin verran. Saunalenkkinä Jonin kanssa erittäin rauhallisesti noin 9km. Takareisi tuntui olevan jo täysin kunnossa.
Uuudenvuodenpäivä menikin sitten TV:tä tuijotellessa ja lepäillessä. Perjantaina hölkkäilin 15km hienossa pakkaskelissä. Takareisi ok mitä nyt akillekset vaan vinkuivat. Se on kuitenkin jo tuttua.
Lauantaina vedin lenkkivaatteet päällyskerroksen alle kun menimme luistelemaan. Tarkoituksena oli luistelun päälle juosta jonkinmoinen lenkki ennen saunaa. Tuli kuitenkin sen verran rivakasti otettua luistelupyrähdyksiä(ja laiskuus iski) etten sitten tehnytkään sitä juoksulenkkiä. Pääasia että kauan kadoksissa olleet retkiluistimet viimeinkin löytyi. Vaikka luistimet onkin hieman huonossa terässä niin se oli hauskaa hommaa taas pitkästä aikaan. Varsinkin kun "jaksoi" painaa riittävän pitkästi vastatuuleen niin paluu on sitä vauhdin hurmaa ;) Jäällä oli ohut kerros pakkaslunta mutta se ei häirinnyt luistelua juuri ollenkaan kunhan vaan muisti varoa railoja...
Tänään hieman kiiruulla poikien kanssa(Jaska, Antti ja Matti) "pitkälle lenkille". Jalat oli melkoisen jäykän tuntuiset. Välillä tuntui että pitää tosissaan yrittää siirtää jalkaa toisen eteen. Vaikuttiko sitten eilinen luistelu lihaksistoon vai mikä... Juoksua tuli noin 21km...

En ole tehnyt vielä mitään yhteenvetoa viime vuoden juoksukilometreistä, mutta todennäköisesti ne jää aika vähäiseksi. Villinä veikkauksena että jos pääsee yli 4000km niin hyvä. Vuotta haittasi jatkuvat polvikivut mikä sitten heijastui motivaatioonkin...varsinkin loppuvuodesta. Uskon kuitenkin että jos nyt pääsee terveenä harjoittelun syrjään kiinni niin motivaatio palaa kunnon kohenemisen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti