tiistai 18. helmikuuta 2020

Ma - Ti

Ma
a. -4,6°C 4,8km+6x100m+2,6km s.~140/166
Köhniön alamäessä ja radan toisella puolella oli liukasta, muutoin sulat pyörätiet. Normaali aamulenkki tuntuma mutta vedot meni paremmin kuin aikasemmat. Olisko auttanut kun oli kevyemmät tossut jalassa eikä nastakengät kuten aiemmissa vedoissa.

Takareisi jo parempi. Jalkapohja ei ole vielä kunnossa mutta sekin parempi => hoito jatkuu.  Polveen sattui ajoittain, mutta sehän on normaalia.

i. +3,1°C Vesitihku TV8+4,8km 4,30/km+5,37/km s.160/176+143/153
Tein tiistain TV:n jo maanantaina kun eilinen ei ollut kovin rasittava. Oikeastaan koko matkan pitävä alusta. Alun jäätikölläkin oli ihan riittävästi hiekkaa. Juoksin nyt jo eka ylämäkitonnin reippaammin ja se näkyi lenkin keskiajassa. Jyväsjärven rannassa olikin melkoinen puhuri selän takana paitsi ihan loppu satamassa sivutuulta. Sain jopa kovimmat sykkeet näistä neljälle juoksulle mitä nyt olen tällä reitillä juossut. Hyvä merkki.

Iloitsin liian aikasin takareisien suhteen. Nyt kuitenkin oli erilailla kipeenjäykät. Molemmissa takareisissä yläosissa arkuutta. Olisko tullut aamuisista satasista...

Ti
a. +2,9°C 6km s.141/161
Olipa liikkeellelähtö vaikeaa. Takareidet oli vielä kipeämmät kuin eilen. Oli tuo juoksukin melkoisen raskasta...eilinen painoi. Aamulenkillä paistoi aurinko! Lenkillelähtö viivästyi saderintaman takia ja sen takia pääsi todistamaan auringonnousun :-)
Annoin kantapäälle kylmää jo ennen lenkillelähtöä ja tietenkin lenkin jälkeen. En ole pariin päivään antanut sille sähköä, mutta tänään on taas sen vuoro.

Menköön tuo kauppareissu iltalenkistä. Pitää antaa kantapäälle lepoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti