perjantai 21. helmikuuta 2020

Ke - Pe

Keskiviikon parantelin kantapäätä. Pystyishän sillä juoksemaan, mutta juoksun jälkeen se on pirun kipeä.
Torstain hiihtolenkin se kesti ihan hyvin eikä ollut sellaista kiristämistä kuin viimeviikolla. Tarkoitus oli hiihtää vähän enemmän kuin neljäkymppiä, mutta tylsistyin kun ei enää päässyt kaikille pistoille. Nestettä olisi ollut kyllä riittävästi mukana ja keli(-6,8°...-2,8°) oli mitä loistavin. Ei ollut kuitenkaan sellainen lentokeli mitä odotin. Nähtävästi harjaamattomat luistot ja liisteri hieman hidasti.

Pe
a. +0,3° 4,8km+7x100m+2,6km
Uutta lunta sentin verran mutta onneksi senverran nihkeää että tossut piti kohtalaisen hyvin. Ensimmäisen osuuden vauhti ihan hyvää vaikkei tuntuma ollut normaalista poikkeava. Vedot ihan ok vaikken päässytkään vertaamaan Raitasen Topin aukivetovauhteihin ;-)
Jätän illan kovemman juoksun väliin ja teen vain hölkkälenkin. Maanantain jälkeen oli kantapää tosi kipee. Nyt tiedostelen että kummasta se ärtyy pahemmin vedoista vai reippaammasta lenkistä. Voihan se tietenkin pahentuna yhteisvaikutukstakin.

i. +1,2°C Vesitihku TV Kevyt 13km 4,30/km s.138/150
Olipas masentava keli. Pimeää ja märkää. Taas tuli satasista takareisien yläosat kipeäksi. Niihin sattui koko lenkin ajan! Ihme homma. Ei ensimmäisistä satasista tullut mitään kiputiloja.  Miksi sitten nyt tällä viikolla???
Lenkille lähtiessä katsoin ikkunasta että kotikadulla on uhut kerros loskaa ja laitoin nastalenkkarit. Eipä niitä sitten kuitenkaan tarvinnut liukkauden takia kuin ensimmäisellä kilsalla. Noh, ei niistä haittaakaan ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti