sunnuntai 1. syyskuuta 2019

TV Kevyt 11.5km

Lenkkinä oli sitten juoksua. Alku ihan ok alhaisilla sykkeillä. Loppua kohden alkoi vauhti ja kroppa hiipumaan. On näkäjään tuo juoksukuntokin hiipunut tauon aikana. Ei sentään onneksi romahtanut, kiitos sauvalenkkien. Tuli tuuota juoksua viikkoon kuitenkin yli 70km ja liikuntaa melkein 12,54h. Kyllähän se tälle kunnolle pistää väsyttämään :-)
Huominen aamulenkki saisi kyllä jäädä väliin, mutta viikkon saisi tulla se +100km juoksua. Onneksi kelitkin hieman viilenee. Vettä en kyllä kaipasi.

Aloitin tuolin kunnostus projektin. Tuolin olen tehnyt -80 luvun alussa yläasteen puutyötunneilla. Istuinosan kangasosa on aivan risana ja istuiosan lastulevy on halennut. Istuinosan levyn haluan säästää kun siellä on nimeni jonka olen valmistaessa kirjoittanut. Rungolle jota koira on hampaiden tullessa hieman järsinyt ei oikeastaan voi tehdä mitään. Kangasosan alle, jossa oli pehmeä vaahtomuovi, uhraan makuualustasta palan kovempaa vaahtomuovia. Toivottavasti löydän rakennusnitojaan riittävästi niittejä. Kouluaikaan niitä oli koulun nitojassa ainakin riittävästi :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti