tiistai 4. kesäkuuta 2019

a. 6km / i. 11km: 3,5km + 4xKotalampi + 3km

a.
Olipas ensimmäiset parisataa metriä kankeaa etureisien takia. Ei ne nyt kovin vetreät olleet vielä köhniön alamäessäkään, mutta sitten tilanne parani. Tänään, vaikka lopussa olikin nihkeää, aamulenkki oli sellainen mitä sen pitää ollakkin. No, saahan ne olla välillä raskaitakin, muttei ihan joka aamulenkki.

Julkaistaan nyt hieman ajoissa ennen iltalenkkiä. Rustasin vielä taulukkolaskentaan viikon suunnitellut/tehdyt treenit. Nämähän ei ole tietenkään kiveenhakattuja.


i.
Puolisentoista viikko sitten vedin samanlaisen treenin. Silloin oli 14 astetta viileämpää juosta ja kulku oli parempaa. Nyt jäin kierroskeskiarvoissa ~2s ja hengitys vinkui. Tarkoitus oli vetää viisi kertaa mutta tämäkin tuntui liian kovalta treeniltä tälle kunnolle. Olenhan minä vetänyt samalla radalla yhtä pahalla tuntumalla enemmänkin ja tietenkin kovempaa, mutta silloin oli pohjat kunnossa, joten treenistä palautui. Nyt unohdan tuon taulukkolaskentaohjelman ja vedän tuntuman mukaan kuten edellisviikkoinakin. Jokainen lenkki tuntuman mukaan...todennäköisesti se kuitenkin menee melkolaila tuon ohjelman mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti