keskiviikko 19. joulukuuta 2018

a. 6km / i. TV Kevyt 9,6km

a. -3,9°C
Tilannetta hieman paranti että tiet oli aurattu. Nastoilla kuitenkin liikenteessä vaikka ei niistä paljoa apuja ollut. Nivunen ei tykännyt eilisestä hallireissusta. Lenkin jälkeen ei saanut kunnoilla nostettua jalkaa jakkaran päälle.
Heräsin yöllä kahdelta vatsakipuun. Kävin pöntöllä toivoen sen auttavan. Sueraavaksi heräsin neljältä ja samat jutut. Otin nukahtamista helpottavaa lääkettä ja laitoin herätyksen pois. Aamulla meni kalsarit vaihtoon mutta sain tehtyä lenkin ihan ok.
Buranakuuri loppui kuitenkin välittömäsi.

i. -3,9°C
Vielä lenkkikenkiä laittaessa mietin että jätänkö lenkin väälin. Tarkoitus oli kuitenkin käydä katsomassa Myllyjärven puolella olevaa jonkin avustusjärjestön avustus pistettä, että saisiko sinne viedä vanhoja leluja, joten tuli sitten lähdettyä kuitenkin. Vatsa pysyi hallinnassa ja nivuskaan ei juostessa pahemmin sattunut. Juoksutuntuma oli kuitenkin melko hirveää, varsinkin ylämäet. Voimat poissa. Lenkin jälkeen nivunen vaivasi taas. Voisihan tuo mennä parilla lepopäivällä ohi. Saisi tuo vähäinen lumentulo loppua. Sataisi sitten kerralla kunnolla jos on sataakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti