torstai 27. syyskuuta 2018

Juoksua 7,7+10km

Aaamu +6°C
Aamulla kaurapuuron ja kahvikupin jälkeen normilenkki minulle. Etureidet jäykät muttei kipeät. Ensimmäinen ylämäkivoittoinen kilsa yllättävänkin hitaasti, vaikka lähdinkin rauhallisesti.

Ilta +6,5°C
Oikestaan piti tehdä kevyt maastopyörälenkki. Oli kuitenkin sellainen "myrsky" ettei oikein innostanut, vaikka olinkin miettinyt tuulensuojaista reittiä.
Aamulenkin jälkeen alkoi etureidet kipeytymään. Ei vielä niin kipeäksi ettei pystyisi juoksemaan. Mietin että huomenna ne saattaa olla jo "riittävän" kipeät. Kun lenkkiaika olisi koittanut pari tuntia syönnistä alkoi tympimään koko lenkki. Eihän se ole pakollista. Katselin tunnin verran telkkaa päätin että lähden sittenkin. Vatsa vaan oli ihan löysänä, kuten se oli aamulenkin jälkeenkin. Alkulenkistä piti miettiä mahdollisia hyviä puskapaikkoja :-) Onneksi ei tarvinnut käydä.
Lenkkivauhti oli minun tämänhetkistä normivauhtia kovempaa. Ylämäet piti ottaa rauhallisesti jottei ala ahdistaa. Nyt tuo ahdistus on ihan normaalia huonokuntoisen ahdistusta eikä sellaistä mitä se oli kesällä(astmaattista ahdistusta). Lopussa hieman huijasin. Reitti olisi mennyt kirkonmäen kautta mutta olisin hyytynyt niihin mäkiin. Pysäytin mittarin jussinparran mäen alla ja kävelin ylös ja tein puuttuvan matkan kotikadun varressa.

Huomenna saattaa tulla juoksuton päivä. Jossainvaiheessa pitää kuitenkin käydä pyörällä kaupungilla. Se saattaa riittää. Palautuminen tästä päivästä kuitenkin kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti