sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Su 02.03 Keljonkankaan lenkki

Olipas tänään iltapäivällä nihkää juoksua. Varsinkin alkulenkki. No, olihan tuossa takana minulle kaksi raskasta harjoituspäivää. Akilles oli vielä kipeämpi kuin eilen. En sitten muistanut eilen laittaa lenkin jälkeen siihen kylmää. Vasta tänään annoin kylmäpussia akillekseen. Juoksua tänään 12,5km - 5:11/km.
Ihan hyvä harjoituviikko pikästä aikaa. Viikkoon markkaviiskymmentä ja risat.


Kuvat @Jaakko Nieminen

3 kommenttia:

  1. Ihan hyvin lähtenyt sulla vuosi liikkeelle. Jos vaan pysyt tervenä ja ehjänä niin olet syksyllä hyvässä tuloskunnossa :) Onko sulla muuten mitään tavoitteita asetettuna?

    VastaaPoista
  2. No, helmikuu meni kilometrillisesti hieman huonosti. Tammikuu oli ihan hyvä ja nyt näyttää ihan hyvältä, ainakin toistaiseksi ;-)

    Kevään kisat tulee hieman nopeasti, mutta vetskujen SM-maastot välipalana, jos tarvitaan joukkueeseen tai saadaan edes joukkue. Ilman joukkuetta en varmaankaan kuitenkaan osallistu.
    Syksyllä jos kaikki menee putkeen, niin varmaan Kankaanpään maraton. Ennen sitä pitäisi saada kuitenkin puolikas kulkemaan edes kohtalaisesti. Töitähän tässä on kuitenkin vielä tehtävä.

    Sitkeä tauti sinulla! Toivottavasti saat taudin selätettyä ilman pahempia jälkitauteja. Niitäkin tuntuu olevan liikenteessä.
    Toivottavasti päästään ottamaan yhteen vaikka Jyväskylän puolikkaalla :-)

    VastaaPoista
  3. Mä oon jo haudannu kevään kisat, ellen nyt lähden jotain kymppiä johonkin sitten yrittelemään, sen verta surkeesti on vuosi alkanu. En ole saanut vielä kunnon reeniviikkoja aikaiseksi juuri lainkaan. Tästä näyttäs tulevan taas näitä vuosia kun joko taudit tai vaivat piinaa.

    Kankaanpää on hyvä kisa juosta maraton Suomessa. Kelikin on yleensä hyvä. Ainoa riesa voi olla olla kova tuuli osan matkaa reittiä jos käy huono tuuri. Jyväskylä voisi olla hyvä paikka puolikkaalle syksyllä, kiva tapahtuma kaikin puolin. Teen tässä suunnitelmia jahka pääsen edes jollain tavalla kunnon reenin makuun...

    VastaaPoista