sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Su 17.11 Pitkä

Yhdeksän päivän totaalilevon jälkeen torstaina oli pakko päästä tuulettamaan keuhkoja sauvakävelyn muodossa. Röörit oli senverran tukossa että pidin vauhdin rauhallisena ja kuulostelin nilkan tilannetta. Ihan hyvin se kesti reilun 1,5h:n kävelyn, mitä nyt oli hieman jäykkä.

Perjantaina hieman ennen saunaa iski mieleen että käyn kokeilemassa juoksua, josko se kestäisi lauantain testijuoksun. Ei kestänyt. Nilkka ok, mutta polvenyläosan, joka aiemmin pääsääntöisesti vaivasi, ei halunnut yhteistyöhön. 3km:n(5:51/km) jälkeen linkkasin takaisin kotiin. Oikeastaan arvasin että sen kanssa tulee ongelmia. Se pysyi viime aikoina hallinassa kun oli päällä jatkuva aineenvaihdunta, mutta lepo on sille myrkkyä.

Kävin lauantaina seuraamassa testijuoksua ja sen innoittamana kävin uudelleen kokeilemassa jalan kestoa. Yllättäen se kestikin alun jälkeen hyvin. Juoksua 9,2km.

Tänään lähdin poikien(Jyrki, Muta ja Tero) kanssa yhteilenkille tarkoituksena juosta joku 15km heidän kanssaan. Laajavuoren seudulla kiertäessä matka taittui kuitenkin sen mukavasti hyvien juttuen kanssa, että kokonaismatkaksi tulikin 20,3km!

2 kommenttia:

  1. Tuon levon huonontavan vaikutuksen on kokennu moni muukin, mut harmi ku ihmisrunko on niin monimutkanen systeemi, että ei voi muuta ku kokeilemalla testata mikä millonki toimi...toivotaan sinne hyvää kunnon ja koipien kohenemista.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se menee. Vanha koira ei opi kuitenkaan enää uusia temppuja. Pää edellä vaan... silloin levätään kun on pakko levätä ;-)

    VastaaPoista