sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Su 17.02 Parempaan suuntaan

Perjantai:
Pienen lepotauon jälkeen uusi yritys. Keli oli jotenkin ihmeellinen enkä saanut suksea toimimaan kunnolla. Eipä tuo kulkukaan ollut kummoinen: väsytti, jalkaan sattui, ei huvittanut... Hiihtoa ~16km.

Lauantai:
Vähän parempi kulku eikä jalkaan sattunut niin paljon kuin perjantaina. Suksikin toimi pienen säädön jälkeen.  Hiihtoa 27km. Iltapäivällä Hipposhallissa SM-halleja seuraamassa. Kannatti lähteä vaikka meinasin jo passata päivän kisat.

Tänään:
Kello soimaan ja hiihtämään jo klo 8. Pidot(terva 0...-3) olin laittanut jo edellisenä iltana "varmanpäälle". Ilmassa kuitenkin pieni jäätävä tihkua ja suksi ei toiminut ihan odottamallani tavalla. Lisäsin fluoripidon +2...-2 ja johan parani pito ja samalla luistokin. Viimeksi tuo purkki ei toiminut laisinkaan. Silloin oli tosin uusi lumi ja voide jäätyi pohjaan!! Hiihtoa 33km(2h 25`) ja kulku jo mieltei normaalia. Päälle muutama tunti taas Hipposhallissa kisoja seuraamassa. Hyvät kisat kaikenkaikkiaan. Kannatti maksaa 2x12e.

Viikkoon ainoastaan 96km
Talven kilometrit: 1008, eli tonni rikki monen, monen, monen vuoden jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Kertaalleen taas todettava, että syntymäpaikan "valinta" kelien puolesta ollut ainakin itsellä vajavainen...täällä mainiot kelit...jakselemisia!

    VastaaPoista
  2. Kateeks käy. Hyviä treenejä sinulle!

    VastaaPoista