perjantai 1. helmikuuta 2013

Pe 01.02

Eilen kyttäsin latuinfoa, että koska latukone pääsee tänne asti. Katsoin että kone oli ajanut Keljonkankaan ladut ja oletin että nyt se on tulossa tännepäin. Saahan sitä olettaa. Totuus voi kuitenkin olla toinen. Olin edellisenä iltana virittänyt sukset kuntoon kuntoon, kun uskoin ennusta, mitä kumpikin sääennustaja ilmoitti. Saahan sitä uskoa, mutta totuus oli taas toinen. Voitelin sukset kolmeen kertaan enkä saanut niitä pelittämään. Latuja ei oltu ajettu ja märkää lunta oli reilu 10cm. Jos olisin lähtenyt Laajavuoreen, niin olisin saanut normilenkin, mutta nut tuli vain ~10km. P*ska reissu.

Tänään ei olisi pitänyt olla voiteluongelmia kun lämpötila oli -2 astetta. Oma vika kun jätin vanhaa voidetta liian pitkälti siten että uusi voide ei peittänytt sitä. Ei sitä voidetta paljon siihen pintaan jäänyt, mutta riittävästi. No, olihan tuo uusi lumi tietenkin nihkeääkin. Ei luistanut sitten niin yhtään.
Alle reilu 10km verkkaa ja sitten 3x2`12"...2`07" ylämäkivetoja. Tarkoitus oli vetää niitä kuusi kappaletta, mutta ei tänään ei ollut sellainen päivä. Oli hieman voimaton olo ja kun suksea ei saanut liu-utettua yhtään, niin jätin tuohon kolmeen. Päälle hiihtelin jonkin verran, siten että saldoksi tuli 22,5km.

Tässä on tullut nukuttua muutama(aika monta) yötä todella huonosti. Jossain vaiheessa se alkaa näkymään harjoittelussa ja se voi olla se oli jo tänään. Olen mennyt sillä asenteella että kun on riittävän väsynyt, niin kyllä se uni maistuu, vielä se ei ainakaan ole toiminut. Taitta olla kuuhulluus tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti