sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

vko 26:n pyöräilyt

Ma 25.06.2012
a. 7km
i. 7km

Ti
a. 7km
i.~16km

Ke
a. 14,3km
i. 37km: 31 + Hieronta + 6km

To
a. 17,6km
i. 23km

Pe
a. 21km
i. 31,3km

La
52,4km -23,9km/h

Su
66km - 26km/h
====================
=> ~300km

Viikonloppuna tuli tämän kesän kilometriennätykset. Pikkuhiljaa alkaa jo jaksamaan, mutta keskivauhdit ja matkat ei ole vielä lähelläkään viimekesäsiä lenkkejä.
Perjantaina pyöräilin Muurame-Säynnätsalo lenkin. Säykissä erehdyin pyörähtämään Kinkovuoren päällä. Johan oli mielenkiintoinen nousu. Pisti hieman puhaltamaan ;)
Lauanataina piti käydä Petäjävedellä kääntymässä, mutta tuulen suunta tuntui olevan sellainen että Ruokkeella päätin muuttaa reittisuunnitelmaa.
Sunnuntaina katsoin netistä tuulen suunnan ja vertasin sitä karttaan. Kelikin oli sen verran lämmin että pääsi lähtemään ensimmäistä kertaa lyhythihaisella pyöräilypaidalla. Alussa tuuli hieman pyöri, mutta paluumatkalla pääsi tulemaan jo hyvään myötätuuleen. Loppuun piti tehdä vielä pieni "ketunlenkki" jotta kuuskymmpiä täyttyi. Se kuitenkin hieman pudotti keskinopeutta. Uskalsin kuitenkin ensimmäistä kertaa lähteä kaupungin ulkopuolelle :)

Polven suhteen ei ole tapahtunu mitään muutosta. Syön edelleen kipulääkkeitä eikä turvotuskaan ole laskenu yhtään. Kävely on hieman ontumista koska polvi ei oikene suoraksi. Koukistuksessa tulee jossain vaiheessa seinä vastaan ja se ei yksinkertaisesti mene väkisinkään enempää koukkuun. Itse nivelessä ei ole kipuja. Portaita alaspäin mennessä kipu on polven yläpuolella kohdassa mistä mentiin huuhtelussa sisään. Kaikkien kolmen reiän kohdalle on tullut ihmeelliset patit. Töissä kun istuu pidempään paikoillaan, niin liikkellelähtö on aikamoista kompurointia. Polvi siis jäykistyy kun se joutuu olemaan pidempään koukussa. Pääasia että pystyy edes pyöräilemään melkein kivuta. Alussa himean sattuu polven yläpuolelle, mutta kyllä se turtuu melko nopeasti.

Pyöräilijöissä on se positiivinen piirre että ne/me vastaantullessaan tervehtii toisiaan.
Mites te/me juoksijat?

Lauantain pyörälenkki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti