keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ke 04.07

Aamulla nukuin taas pommiin. Illalla nukumatti ei oikein tahtonut tulla nuosin ylös katsomaan TV:tä ja syömään. Kelloradion herätysnappula oli jäänyt puolitiehen eikä se sitten herättänyt aamulla.
Pyöräilin siis vain 12,7km-24,1km/h-154bmp. Tarkoitus oli kyllä tehdä hieman pidempi lenkki. Työpaikalla kävin salilla tarkistamassa painon. 70kg lähestyy uhkaavasti ja sen huomaa kun sykemittari pysyy hyvin paikoillaan kun se ei pääse tippumaan vatsan yli. Tein sitten samalla kun kerran avasin salin oven hieman vatsoja, selkää, penkkiä, taljaa ja hartioita.

Iltalenkille oli tarkoitus lähteä ihmisten aikaan, mutta taas se hieman venähti. Siitä huolimatta: 53,9km-26,8km/h-156bmp.
Vauhdit alkaa paranemaan pikkuhiljaa mutta hitaasti. Nyt tosiaan uskaltaa lähteä jo kaupungin rajojen ulkopuolellekkin. Taitaa alkaa operoidun jalan reisilihakset saamaan massaa jo hieman takaisin. Ainakaan eroa ei huomaa niin selvästi kuin sairaalasta pääsyn jälkeen. Voimatasosta on vaikea sanoa. Välillä tosin huomaa että terveellä jalalla tekee enemän töitä ja silloin pitää kunnolla keskittyä pyörittämiseen. Tangolle noustessa jalka jää enemmän koukuun ja jos sen "retkauttaa" suoraksi, niin tuntuu hieman häijylle. Sykkeet on korkeat verrattuna viime kesän lenkkeihin. Tosin onhan se hieman reitistäkin kiinni, mutta eiköhän ne siitä laske jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti