maanantai 4. heinäkuuta 2011

Ma 04.07

Aamulla pyörällä vaikka pitikin mennä juosten. Pyörä piti saada töihin, kun lähiravintola sulki ovensa heinäkuuksi ja piti etsiä lounasta muualta.

Iltaharjoitus: ~17:30 salille jossa 4 kierrosta 5 liikkeen sarjoja. Päälle oli tarkoitus juosta kevyt-lyhyt veryttely. Alkulenkki oli taas normaalia kinkkaamista. Neljän kilsan paikkeilla tapahtui pientä turtumista kivussa ja välillä pystyi jopa juoksemaan rennosti. Tuntumakin oli yllättäen ihan ok. Varsinkin "maastossa" juoksu tuntuu olevan koivelle parempi. Kiersin vuorenlenkin Laajavuoressa ja lopussa jopa hieman kirrasin vauhtia :) Olipa se jännä ja kiva tunne juosta välilä hieman "vauhdikkaammin". Kerrankin jäi juoksulenkintä hyvä fiilis! Kuulostellaan nyt kuitenkin huomenaamuna mitä koipi tykkäsi tämänpäiväisestä. Kilsoja(garminin mukaan) 13,2 - 4:38/km.

3 kommenttia:

  1. Hyvä fiilis lenkin jälkeen saa aina mielen kohoamaan. Kyllä sä ongelmat selätät ja pistelet taas kohta kun hirvi ryteikössä.

    VastaaPoista
  2. Olen uusi lukijasi. Ajattelin seurailla vähän sinun treenejä blogisi kautta kun itsekkin harrastan pitkänmatkan juoksua, ei tosin samalla tavalla kuin sinä mutta ihan vain harrastus pohjaisesti.
    Niin mitä sinun koivessa on??

    VastaaPoista
  3. Kyllä tässä Antti täytyy pitää vaan koko ajan jäitä hatussa. Heti kun haaveileekin kisasta, niin potkaisee takaisin. Onneksi on nyt pyörä + varusteet työpaikalla, jos aamulenkillä kivistää liikaa :)

    Krooninen patellajännetulehdus...kai. Vaivannut jo yli kaksi vuotta. Aikasemmin pysyi jotakuinkin hallinassa kun treenatessa aineenvaihdunta toimi koko ajan. Viime talvena tuli sitten pahemmat oireet eikä sen jälkeen ole enää pystynyt harjoittelemaan normaalisti. Viimeistään syksyllä se on diagnisoitava kunnolla.

    VastaaPoista