perjantai 14. tammikuuta 2011

Pe 14.01

Tiistain aamulenkin jälkeen ensimmäinen lenkki vasta tänä aamuna. Reissussa iltalenkkejä ei voinut ajatellakkaan. Tiistaina oltiin hotellilla hieman ennen puoltayötä ja keskiviikkona palaveri loppui kahdeksalta, jonka jälkeen vielä asiakkaiden kanssa syömään. Hätäiset aamulenkit olisi tietenkin voinut tehdä jos olisi saanut nukuttua kunnolla, mutta kun ei.
Tänä aamuna raskaahkon repun kanssa 4,5km. Jo ensimmäinen mäki oli hirveä. Tuntui etti saanut happea ja keuhkotorveen sattui. Seuraavat mäet kävelin suosiolla. Ruokiksella työkaveri kertoi sellaisia kauheuksia sydänlihastulehduksen saaneista että juoksin iltalenkiksi vain lämpimikseni ~2,5km. En edes viitsi katsoa tuliko edes tuon verran. Joku ihme virus on vieläkin päällä. Tulisi edes kunnolla kipeäksi... Ostin lentokentältä juoksija-lehden ja siinä oli kuvattu tautini oireet aika tarkaan taulukon muodossa. Taitaa tulla viikonlopustakin lepäilyä.

11 kommenttia:

  1. Tauti on tänä vuonna sitkeää sorttia. Siihen ei auta muu kuin sauna ja pullo kirkasta:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, kunhan on riittävän iso. Tarkoitin siis pulloa en saunaa;)

    VastaaPoista
  3. Ei tartte edes saunaa jos on riittävän iso pullo.

    VastaaPoista
  4. Jos olis viisas... siis jos olis...jättäis sen sen ison pois ja antais elimmistölle aikaa. Pahin pelko on nyt keuhkoputken tulehdus. Toivottavasti ei. Tulevaa tautia yritin pelotella pois aktiivisella liikunnalla, mutta jos ja kun se on virusperäistä, niin siihen ei auta mikään. Täytyy toivoa ettei mene jälkitaudin puolellle. Perseellehähän nämä minun suunnitelmat on jo menneet. Toisaalta nythän on vasta tammikuuu...
    Nyt unohdetaan haaveet hallikaudesta ja keskitytään taas perusjuttuihin, kunhan elimmistö ottaa taas vastaan. Kaikki ei mene kuin elokuvissa...

    VastaaPoista
  5. Tuo "liikkumalla tauti lähtee" on yleensä minunkin mottoni. Toisinaan onnistuu, toisinaan EI.

    VastaaPoista
  6. Ei mene kuin elokuvissa ei.

    VastaaPoista
  7. Niinkuin Antti kirjoitti, joskus se toimii ja joskus ei. Virusperäiseen ei näytä toimivan mikään... Pakko vaan sairastaa se poies mahdollisimman nopeasti ettei mene koko tammikuukin toipilaana.

    VastaaPoista
  8. Mucoporetta; vadelmanmakuinen poretabletti joka liuotetaan veteen, saattas auttaa yskäoireisiin.

    VastaaPoista
  9. Toivotaan, että tauti helpottaa! Joku "viisas" on sanonnu, jotta kunto nousee levätessä. Meitä on keväällä sitte ekoissa kisoissa melkone määrä huippukuntosija.

    VastaaPoista