keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ke 05.01 Tautia vai ei

Illalla nukkumaan mennessä alkoi nessu menemään tukkoon. Levottoman yön jälkeen aamulla se sitten olikin jo ihan tukossa. Saattopi olla että se aamun hillitön niistäminen teki sen että koko kuontalo oli päivällä sen oloinen kuin olisi tulossa kunnolla kipeeksi. Aamulenkki 4,8km-4:54 kulki kuitenin ihan hyvin.
Iltalenkin tein ihan tuntuman mukaan. Jos olisi ollut kipeä niin kyllä sen olisi huomannut jo alkumatkasta. Sitä tuossa päivällä harmittelin kun en ottanut aamulla sykevyötä rintaan. Se kertoo kyllä tilanteen aika nopeasti. Hölköttelyä tuli 12,9km-5:01/km. Ei se nyt herkkää ollut, mutta kyllä se meni. Toisaalta, jos alkaa lepäämään, niin se on sama kuin jo alistuisi taudille ...ja kun tässä on nyt neljä päivää vapaata, niin onhan sitä aikaa sairastaa. Ei mene hyvää työaikaa hukkaan. Kunnon työläinen sairastaa vapailla :=)
Lauantaina oli tallin testijuoksu. Kyselin jo sinne kyyti, mutta huonolla tuloksella, sillä se Matti oli oikeesti kipeä. Hiemanhan se hankalaa ja tyyristä lähteä linkillä sinne asti, mutta mietitään ja seurataan tilannetta.

7 kommenttia:

  1. Ei tautia.

    Hyvä että pääsit reenaamaan.

    VastaaPoista
  2. Nokka vuotaa, mutta juostesssahan se aukeaa :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut kanssa jotain ihmetautia, joka alkoi kuukausi sitten, heti kympin kisan jälkeen. Joulukuu meni aikalailla harjoituksellisesti pilalle. Tukkoista on vieläkin, mutta tällä viikolla jo paremman suuntaista.

    VastaaPoista
  4. Kauankos sinulla on vielä aikaa tosikoitokseen? Boston?

    Sinulla menikin jo liian hyvin nuo treenit :)

    VastaaPoista
  5. Bostoniin on reilu neljä kuukautta (18.4.), joten ei tässä vielä mitään hätää. Tänään 16km jo normaalia lähentelevällä tuntumalla ;-)

    VastaaPoista
  6. Eikun siis kolme, kun tarkemmin laskee. No nyt iski paniikki :-)

    VastaaPoista
  7. Ei maratonin erityisharjoitelujaksoa kannata venyttää yli 10 vko:n. Pääsee pian motivaatio karkaamaan ;)
    Hyvin on aikaaa kun pohjat on jo kunnossa.

    VastaaPoista