keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Ke 15.09 40,4km asfaltin paukutusta

Aamulla baanalle jo ennen puolta seiskaa. Pieni tihkusase ja kilsoja 13,3km keskivauhdilla 4:50/km. Loppulenkki pikkasen nihkeää eilisen vetotreenin takia.
Iltalenkille vähän ennen puolta viittä kolme järveä kiertäen. Laitoin vauhdin ja matkan pois näkyvistä ja vedin tuntuman mukaan. Vitosten väliajat näkyy kuvasta. Kilsoja 27,1 keskivauhdilla 4:25/km. Vaatetus oli +12 asteeseen ja tuuleen pikkasen pienen puoleinen, mutta se oli tietoinen valinta. Yritin pitää nestehukan minimissään. Loppumatkasta pukkasi ylämäkeä, vastatuulta (ja viluakin) joka pisti hieman puristamaan, mutta muuten ihan rentoa menoa olosuhteisiin nähden. Näillä treeneillä ja pohjilla pitäisi sitten mennä Joutsenoon jos kyyti järjestyy. Jos taas ei järjesty, niin sitten mennään Frankeen ;-) Sinne nimittäin on helpompi mennä kuin Jousenoon.

3 kommenttia:

  1. Hirveitä kilsamääriä.

    VastaaPoista
  2. Jeps, Onnea kisoihin, Frankeen tai Joutsenoon! Muistasin hämärästi, jotta joskus on Frankesta tultu samalla koneella? Mie lähen Joutsenoon ja Frankestaki on pikkuse taas puhetta ollu, mutta ite en täyven viivalle uskalla vieläkään. Menestystä kovasti jatkoonkin!

    VastaaPoista
  3. Eihän kilsamäärä nyt niin paha ole kun jaottelee palasiin :=)

    Frankessa on tullut tosiaan oltua jo aika monta kertaa. Viimeksi 2008 jolloin tukehduin kovaan alkuvauhtiin. Taas kerran. Lueskelinkin tänään tuolta arkistosta fiiliksiä ennnen kisaa ja kisan jälkeen. Harjoitusauhtit oli ennen kisaa kovempia kuin tänä vuonna on ollut...

    VastaaPoista