lauantai 25. syyskuuta 2010

Dnf

Copy of facebook: (Koetan tehdä parempaa tektiä väliajoilla huomenna...ehkä.)

 Maraton on ihmeellinen matka. Maratonluotto kunnossa ja valmistavat treenit ok kuntoon nähden. Sitten: ainoastaan ensimmäiset muutama sata metriä kentällä kulkee ja töks ja kilpajuoksu loppui parinkympin jälkeen, jos se oli sitten sitä ennen sitäkään? ... ‎...Keskeytys 30km:n kohdalla. Olisihan sieltä päässyt maaliin ajassa joka olisi riittänyt kansallisessa kisassa oman sarjan voittoon(jossittelua), mutta mitä sitten? Ei jaksa edes vituttaa!

http://www.facebook.com/album.php?aid=55044&id=100000162695291&l=e4cf03273a

Vitosten keskivauhdit: 3,54/3,53/3,51/3,52/4,05/3,55. Kilpajuoksu loppui jossain parinkympin jälkeen Raviini tiellä. Vastatuuli ja jalkapohjaan tuli viiltävä kipu. Myötätuuliosuudella juoksu meni hölkäämiseksi. Samalla tosin jalkapohjakipu hieman hellitti mutta päätös keskeyttämisestä oli jo tehty. Odottelin naisten kärkikaksikkoa(Sannaa ja Maijaa) ja vedin heitä kolmenkympin taululle asti vaikka olin päättänyt jo keskeyttää kirkon kohdalla, mistä olisi lyhyt kävellä takaisin kentälle ja suihkuun. Mietin kuitenkin ennen kolmeakymppiä että juoksisinko kuitenkin loppuun, mutta ei se 2:45...2:50 aika kuitenkaan niin paljoa kiinnostanut eikä myöskään joku hikinen pytty omassa sarjassa. Siinä vaiheessa oli jo mielessä seuraava yritys myöhemmin syksyllä. Kotimatkalla tulin kuitenkin siihen päätökseen että en yritä enää maratonaikaa tänä vuonna. Juostaan sitten kun on enemmän treeniä takana. Syytä heikkon kulkuun en tiedä. Mitään selitystä ei ole. Maraton on maraton. Jos päivä ei natsaa niin silloin tulos on tämä. Jalat sain kuitenkin araksi ja jäykäksi. Jalkaterä ei ole tällä hetkellä kovin kipeä, joten aloitan todennäköisesti taas huomisesta lähtien töihin ja takaisin juoksut. Seuraava kehittävä treeni kuitenkin vasta puolenviikon jälkeen. Joku kisa olisi kuitenkin kiva vetää vielä vaikka testimielessä...
Kisan juoksi näillä

6 kommenttia:

  1. Samanlaiset soi sempalossa sävelet, mut parannellaa henkiset ja fyysiset lommot ja uuteen nousuun homma. Kovasti tsemppijä!

    VastaaPoista
  2. Vantaalle? Autoon vois vielä yks sopia...

    VastaaPoista
  3. Se olisi yksi vaihtoehto...Täytyy kumminkin vielä kuulostella tämä viikko. Lihaksisto tuntuu olevan aika jumissa.

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä, miten on talven leirien laita? Lähdetkö treenikaveriksi?

    VastaaPoista
  5. Kyllähän tuo leiri katkaisisi mukavastai synkän talven :)
    Pitää vaan saada talous- ja lomapuoli kuntoon.

    VastaaPoista