keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Ke 02.06 Kotalampi

Aamulla kevyt kasi 4,34/km. Kulku oli hieman ihmeellistä. Toisaalta suht voimakasta, mutta kuitenkin jotenkin nihkeää. Taisi univelkakin vaikuttaa kulkuun. Tiistai aamuksi olin tilannut taksin kuudeksi pihaan jolla pöräytin Kanavuoreen, josta työkaverin kyydissä Otanniemeen. Takaisin kotona olin vasta 22:15 eikä se tietenkään heti nukuttanut...

Iltalenkki: 13km: 5 + (4x1127m/2min) + 3,3 + 4x~100m. Jo alkuverkassa ihan hyvä kulku 4,41/km. Vedot oli tarkoitus vetää eka veto rauhallisesti ja kiihdyttää loppua kohti. Tuntuma oli kuitenkin senverran kateissa että eka kierros 3,59 vaikka tavoitteena oli sama aika mutta kilometrivauhtina. Seuraavat 3,56-4,02-4,04. Kaikki rennon kovaa ilman rypistystä vaikka viimeiset hieman jo ahdisti. Ihan ok harjoitus. Vetomäärää vaan täytyy lisätä seuraavassa treenissä. Nuo reilun 100m:n vedot hiekkapojjaisella jalkapallokentällä kulki jotenkin nihkeästi. Nekin kuitenkin rennon kovaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä reeni.
    Oot ilmeisesti forerunnerilla mitannu tuon reitin ? Täytyypä tänä kesänä käydä itekkin vetämäs muutama kierros, ettei tartte aina asfaltilla läpsytellä. Kaupungin muut purut on niin mäkisiä ettei millään viittis tonneja mennä niille vetelemään.

    VastaaPoista
  2. Se on mitattu mittamisten käyttämällä mittapyörällä, jkl:n kaupungin ilmakuvasta ja forerunnerilla. Forerunner on kuitenkin ehkä epätarkin. Eilen forerunneri antoi kierrosmatkoja: 1,15/1,13/1,12/1,14 ja loppuveryttelyssä 1,13/1,15km. Huoltorakennuksen takana on parikin lappua joihin on muunnettu kierrosvauhti kilsavauhdiksi. Alusta ei ole kuitenkaan täysin verrattavissa asfalttiin tai rataan. Sen verran ne pienet mäet ja epätasaisuus/pehmeys kuitenkin hidastaa... Tärkeintä on kuitenkin vertailukelpoisuus edellisiin vuosiin ja alusta säästää hieman jalkoja.

    VastaaPoista