maanantai 21. kesäkuuta 2010

Viikko 24

Viikon 24 hölkät:

Ma  a: TV kevyt 5km
Ma  i: TV kevyt 5km

Ti a: TV kevyt 5km
Ti i: TV kevyt 10km

Ke a: TV kevyt 8km
Ke i: 13km: 5+ 4x1127m +4x100m+3km

To a: TV kevyt 5km
To i:  TV kevyt 5km

Pe a: TV Kevyt 5km
Pe i:   -------------
 
La ap.14km: 4,6km+ 2x1000m+400m+5x300m+2x100 +5km Jaakko K:n kanssa Yliopiston kentällä

Su TV kevyt 20km ja kävellen kotiin
=====
95km
 
Eli ei tämä juoksu vaan lähde kulkemaan. Nyt tämä viikko hieman ylläpitävää ja pe Kiimasen Savulenkille tavoittelemaan 40 minuutin alitusta. Eipä tässä tilanteessa voi muita tavoitteita asettaa. Juhannuksen jälkeen todennäköisesti taas ainakin viikko lepoa ja odottelua että tuo juoksu lähtisi kulkemaan.

8 kommenttia:

  1. Tervetuloa Savulenkille, testataan siellä miehen vireystila. Jos tämä kaikki on ollutkin vaan suurta hämäystä ja mies on elämänsä iskussa !

    VastaaPoista
  2. Siinäpä onkin arvoitus ;)

    VastaaPoista
  3. Jep. Jartsa selkeästi hämää blogin lukijoita. Esimerkiksi sunnuntaina pitkälenkki on kestoltaan tosi pitkä, kun ensin juoksee 20km ja sitten kävelee takaisin kotiin saman matkan. Loistavaa aerobista treeniä!!!!

    VastaaPoista
  4. Vähän liiankin loistavaa. Tai oikeastaan siinä oli loisto kaukana. Onneksi oli lämmin kesäpäivä eikä ollut kiire mihinkään. Seuraavalle pitkälle, koska se nyt sitten onkaan, taidan ottaa vähän rahaa taskuun niin ei ole niin tylsä kotimatka ;)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi, Wikipedia

    Anonyymi (muinaiskreikaksi ἀνώνυμος anōnymos < ἀ[ν]- a privativum, kieltävä etuliite + ὄνομα onoma 'nimi') tarkoittaa nimetöntä, nimeään ilmoittamatonta, nimeltä tuntematonta. Esimerkiksi anonyymi kirjoitus ei sisällä kirjoittajansa nimeä.

    Salanimellä tai nimimerkillä eli pseudonyymillä esiintyvää henkilöä pidetään myös anonyymina, ellei niiden takana olevaa henkilöllisyyttä yleisesti tiedetä.
    Teknisissä yhteyksissä sanalla "anonyymi" on erityismerkityksiä. Informaatiotekniikassa "anonyymi FTP" tarkoittaa FTP-tiedostonsiirtoa, jonka voi tehdä ilman käyttäjätunnusta ja salasanaa FTP-palvelimessa.
    Anonymiteetti tarkoittaa nimettömyyttä, nimen säilymistä salassa.
    Anonyymi lyhennetään usein esimerkiksi chat-keskusteluissa anon
    Lähteet
    Valpola et al. 1961. Uusi Tietosanakirja, osa 1. Helsinki: Tietosanakirja Oy.
    MOT Sanakirjasto
    http://oppimateriaalit.internetix.fi/fi/avoimet/atk/ftp/index

    VastaaPoista
  6. Anonyymi, Hikipedia

    Anonyymin syntyi niin kuin monesti synnytään. Hänen äitinsä oli Incognito ja isänsä Tuntematon sotilas. Synnyttyään Anonyymi varttui kuten kuka tahansa lapsi. Tietyn iän saavutettuaan hän meni kouluun kuten moni muukin lapsi. Koulussa hän pärjäsi ihan yhtä hyvin kuin kuka tahansa kakara. Hän oli liian lihava ja käytti silmälaseja, ja siksipä häntä kiusattiin kuten ketä tahansa liian lihavaa ja rillipäistä lasta.

    Murrosikään päästyään Anonyymin ruumis alkoi kehittyä kohti aikuisuutta kuten kenen tahansa murrosikäisen nuoren ruumis. Hänen rintansa kehittyivät ja hänen kiveksensä laskeutuivat kuten kenellä tahansa muullakin ikäisellään. Anonyymi myös haistatti vanhemmillaan paskat, veti teinikännejä ja suoritti ensimmäiset seksi- ja huumekokeilunsa kuten kuka tahansa sen ikäisenä saman tehnyt. Anonyymin vanhempien onneksi hänen murrosikänsä oli varsin rauhallinen kuten usein on sen ikäisillä. Peruskoulusta selvittyään Anonyymi meni lukioon, amikseen, töihin ja nuorisovankilaan kuten muutkin siitä ikäluokasta. Murrosiästä selvittyään Anonyymista tuli aikuinen kuten kenestä tahansa aikuistuneesta.

    Peruskoululaisesta alkoholistiksi
    Kun jokunen vuosi oli kulunut peruskoulun suorittamisesta, oli Anonyymin saatava voita leipänsä päälle kuten kenen tahansa voista ja leivästä tykkäävän. Siksipä hän menikin töihin, varasteli kodinkoneita, ilmottautui työttömäksi ja eli opintotuella kuten kuka tahansa samassa tilanteessa oleva. Kun Anonyymi sitten erään järkyttävän kokemuksen kautta tajusi yhdentekevän ja sekavan elämänsä olevan yhtä tyhjän kanssa, alkoi hän ryypätä rankasti kuten kuka tahansa saman tehnyt.

    Anonyymin kulta-aika
    Voidaan sanoa, että vasta alkoholisoiduttuaan ja menetettyään muistinsa sekä käsityksensä omasta itsestään tuli Anonyymista Anonyymi. Niihin aikoihin hän aloitti massiiviset operaationsa kaiken maailman keskustelupalstoilla ja tv-chateissa tuoden röyhkeästi esiin omia typeriä näkemyksiään. Mutta se oli vasta alkua. Pian havaittiin, että kaikki mediat täyttyivät Anonyymin tekosista. Hämmästys oli astetta suurempi, kun tajuttiin Anonyymin kirjoittaneen kirjoja ja maalanneen tauluja niin valtavat määrät, ettei kukaan jaksaisi koskaan käydä niitä kaikkia läpi. Seuraavaksi Anonyymi tavattiin tekemästä ympäri maailmaa reissuja, joiden seurauksilla olisi voitu täyttää lähes loppumattomasti valokuva-albumeja ja postilaatikoita. Suorittamiltaan matkoilta Anonyymiin kertyi suunnattomat määrät tietoa ja tuntemuksia, kunnes hän lopulta paisui niin suureksi ettei mahtunut enää nykyhetkeen. Silti hän jatkoi vieläkin leviämistään, ja niinpä koko tunnettu historia vilisee viittauksia siitä, että missä milloinkin mitä tahansa on tapahtunut, on Anonyymi ollut paikalla.

    Viitteet
    1.↑ Nimitys on vain yksi äärettömän monista.
    2.↑ Kyllä vain, nimet viittaavat siihen, että Anonyymi on itsesyntyinen ja on siten tehnyt jotain niin akrobaattista, ettei sitä siveellisyyden vuoksi tässä tarkenneta.

    VastaaPoista
  7. En ole vielä kokeillut lanneveden jälkeen. Seuraavan kerran vasta ensi maanantaina...

    VastaaPoista