tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ti 08.06 Pakkolepo

Määräsin itseni loppuviikoksi pakkolevolle juoksusta. Ei tästä hommasta tule mitään kun jokainen lenkki on väkisinvääntämistä ja kumpikin akilles + patellajänne oikuttelee. Viimeisenä vielä su lenkin jälkeen alkoi takareisi kiristämään. Sain tänään verikokeiden tulokset. Niiten mukaan kaikki pitäisi olla kunnossa. Tulehdusarvot ok ja veriarvotkin ihan normaalit. Vertailin niitä vanhoihin tuloksiin ja ihan linjassa ne näyttäisi olevan. Pyysin tulehduskipulääke kuurin jonka sainkin. Arcoxia 90mg. Vedän niitä aluksi 10 päivän kuurin + Felden geeliä pari kertaa päivässä. Seuraava juoksukokeilu viikon päästä maanantaina...alkuviikon totuttelen ja ke vedän kotalammen vedot. Jos homma ei toimi, niin lepo jatkuu taas viikolla. Pakko tässä on saada elimmistö balanssiin jos meinaa vielä syksylla juosta "kovaa".

5 kommenttia:

 1. Varmasti viisas päätös. Vaikea toteuttaa tosin... Eilen aamulla juoksu näytti ihan kevyeltä siinä palokunnanmäessä töihinpäin.

  VastaaPoista
 2. Telakalla olen minäkin. Nilkka ei kestä yhtäkään juoksuaskelta. Ehkä pitäisi alkaa miettimään korvaavia.

  VastaaPoista
 3. Jokohan telakalle tulis niin ahdasta, että mä pullahtasin jo pois?

  VastaaPoista
 4. Mutta onneksi jotkut pystyy vielä juoksemaan, lauantaina Forssaan suvi-iltaa viettämään. Ehkä tekin vielä joskus ...

  VastaaPoista
 5. Kyllä telakalla on aina tilaa ;)
  Paikat tuntuu nyt aika hyvälle, mutta se on vain lääkekuurin aiheuttamaa harhaa... aion malttaa levätä sinne maanantaille asti. Akillekset saa viikonloppuna hyvää venytystä kun roudaa sangolla laastia kaksikerroksisen talon katolle :)

  VastaaPoista