perjantai 13. maaliskuuta 2009

Pe 13.03 Poojjaat juoksutti

Eilen Kimmon Ja Erkin( http://www.marathonscene.com/category/erik/blog/ ) ajoissa(15:30) lenkille. Pojat kierrätti minua ympäri kaupunkia ja jättivät sitten Taulumäelle. Keli oli kohtalainen välillä lipsui ja välillä tossu meinasi pitää. Kilsoja tuli varovaisesti laskien 24 eli kolmenkympin päivä. Loppumatkasta alkoi jo hieman väsyttämään, mutta muuten kokonaisuudessaan hyvä lenkki. Kimmo kun kyseli niitä kilsoja, niin toissa viikolla 11 ja viime viikolla 13. Revi siitä.
Tänä aamuna tuntui jaloissa että oli eillen juossut. Edellisiltana pakottanut polvi ei enää vaivannut. Juoksua 6km.
 

7 kommenttia:

  1. No eio paljo ei. Eihän noista määristä puutu ku nolla niin oltas jo hyvällä tasolla :D Mut ei tuo ole koko totuus, olethan hiihdellyt... paljonko kestoa per viikko? Mulle esim. toissaviikolla 95km juoksua, mutta siihen hiihdot/spinningit päälle niin kestoa reilu 13.30... koirankusetuskävelyjä ja kevyitä pyöräilyjä en laske.

    Helmikuussa 8pv kipeänä, siitä 4vkoa eteenpäin (ekalla viikolla ongelmia) --> kestoa 47h45min, missä juoksua "vain" 416km kun esim. pitkiä lenkkejä korvattu hiihtelyllä.

    Ostin muuten Fischerit...

    VastaaPoista
  2. Kiva ku juoksette munki puolesta. Säästyy mun kengät kulumiselta. Ei siis uutta positiivista auringonalla. Ai niin, eihän täällä aurinko edes paista...

    VastaaPoista
  3. Tuutko Tumppi 28.3. testiin? Vedetään vuorovedolla.

    VastaaPoista
  4. No näin ois tarkoitus, siis tulla. Mut miksen saa peesata ja voittaa loppukirissä? Edelleen tuntuu siltä että vauhdit olis sen 10s jälessä viime vuotta - suurin kummastus on se, ettei minkäänlaista muutosta tunnu tapahtuneen sit marraskuun, no josko housut kiristäis hiukka enemmän

    VastaaPoista
  5. Onkos se miten vaikeaselkoinen reitti jos tulis joukon hännille hölkkäämään?

    VastaaPoista
  6. Vajaa 7km juostaan isoa 23-tietä kohti Keuruuta, käännytään Valkealahden tielle ja sitä juostaan ~12km asti ja sitten loppu lasketellaan varuskuntakerholle. Kokoontuminen perinteisesti varuskuntakerholle ja sitten ajetaan juoksureitti takaperin lähtöön Haapamäelle, joten reittikatselmus tulee samalla :) Ei voi eksyä.

    VastaaPoista
  7. onpa sinne letkan hännille ruuhkaa, otetaankos jarppa kisa kumpi on hitaampi?

    VastaaPoista