maanantai 23. maaliskuuta 2009

Ma 23.03

Lauantaina suksilla tytön kanssa Ladun majalla. Ei voi lenkiksi sanoa, mutta aikaa meni sen verran että ei huvittanut lähteä enää omalle lenkille.
Sunnuntaina autolla Matin kanssa Touruvuoreen. Ladut oli kuitenkin ajamatta joten ne oli jäiset ja ihan täynä havunneulasia. Noin kolmen kilsan ringillä pidon alue oli jo ihan täynä roskia. Hyppäsimme autoon ja ajoimme Laajavuoreen. Siellä yritin vetäistä suusimman osan roskista ikkunakraapalla poies. Kuntokymppi oli aika huonossa kunnossa joten emme kiertäneet sen kuin kerran. Rallipolku oli sitten jo humattavasti paremmassa kunnossa ja hiihtelimme siinä minun siteen rikkoutumiseen asti. Hiihtoa noin 34km. Kotona sitten havaitsin että rikkoutuneen siteen kantaosa oli nähtätävästi tippunut Laajarin pihaan. Ei kun takaisin. Keuruuntien rampissa minulle tuli täysi oikosulku. Katsoin että pyöräilijä lähestyy kaupungista päin ja olen autolla keskellä pyörätietä, kun edellä menevä ei mennyt riittävän pitkälle. Nappasin pakin päälle ja tömps. Taakse oli ilmestynyt uudenkarhea maasturi ;( Siinä sitten parkkeerattiin pyörätielle ja menimme kumpainenkin katsomaan vaurioita. Maasturissa oli karjapuskuri ja alustavasti näytti että mitään vahinkoa ei tullut. Kaveri kuitenkin kekkasi yrittää aukaista konepellin että näkyykö kiinnikkeissä mitään vaurioita. Eihän se konepelti auennut kun karjapuskuriin kiinnitetyt lisävalot otti vastaan. Puskurin yläosa oli painunut muutaman sentin sisään. Arvelimme että sen saisi vetäistyä esim liinalla takaisin, mutta perästä kuuluu…jos kuuluu. Omaan autoon ei ihme kyllä tullut mitään pahempaa. Yksi lista hieman irvistää ja "hinaus" lenkin suojamuovi on hieman pois paikoiltaan.
Tänä aamuna pakkasta 5-6 astetta ja juoksua 6km. Keli hieno, mutta aurinkoinen ;)
 

2 kommenttia:

  1. Eli olis kannattanut lähteä nytkin pitkälle... vedin muuten talven ekat lipat suksilla lauantaiaamuna ja vielä ylämäessä. Yhdeksän aikaan ladut vielä ihan jäässä ja tasapaino horjahti kun kantti ei pitänyt ollenkaan. No ei käyny kuinkaan, mutta tulipa todettua miten pirun kova jäinen latu on :P

    Vieläkö olet lähdössä lauantain testiin?

    VastaaPoista
  2. Voisihan sitä lauantaita pitää vielä harkinnassa jos kelit pysyy hyvänä. Tulisipahan ainakin lenkki tehtyä ;)...ja jos saa ilmaisen kyydin ;)
    Katselinkin että luistelubaanatkin on aika huonossa kunnossa. Itselläkin oli Touruvuoressa ulosajo todella lähellä.

    ps. Hah, taidan päästä kommentoimaan tänne firman estoista huolimatta ;)

    VastaaPoista