sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Su Margitin Tissit

Hyvä että lenkillä on puheenaihetta. Ei ole tyypillistä kestävyysjuoksijoiden junnauslenkkejä ;) Veteraanit opetti elämän perusajatuksia "junnuille" ;)

Eilen hyvä treeni päijänteellä. Retkiluistelua 35...40km. Kiitos Jusolle hyvästä seurasta. Taisi mies höynähtää lajin pariin. Harmi ettei havaittu pyytää Tommia mukaan joka oli hieman aikaisemmin samoilla "vesillä" .
Tänään "pitkä" ja "sippaus" Kallen(viikonloppuna 4,03 ja 8,43!!!), Kimmon, Matin ja Jaskan kanssa. Hippoksella kutsui metsähallitus ja selkä meni täysin jumiin. Eilinen luistelu otti veronsa. Kävelin jonkin matkaa mutta vilu pakotti kuitenkin taas juoksemaan. Oikeastaan kävely palautti aika hyvin ja lopussa tuntui että tämähän on ihan kivaa ;) En ole jaksanut vielä käyttää laskinta että tietäisi lenkin pituuden. Ehkä jotain 26km.

Miikalle jaksamista sillä tiedän mitä se henkinen latautuminen vaatii maratonille. Paistaa se päivä vielä risukasaankin ;) Syksyllä ei ole kuin yksi tavoite.

2 kommenttia:

  1. Selkä jumiin paskomalla... on se äijä! Mä kellotin 2.22,22... ois menny helposti pidempäänkin, mutta päätin "säästellä" kinttuja :D

    VastaaPoista
  2. Hehe, olisi kannattanut lähteä mukaan. Ei se helppoa ollut näköjään muillakaan. Itsellä 1,5 h iltapäivästä, kuten lupasin. Ehkä se pari tuntiakin oli menny.

    VastaaPoista