torstai 31. tammikuuta 2008

To 31.01 Kevyt linja jatkuu

Eilen normaali kevyt päivä. Aamulla kutonen ja iltasella hieman pitempää(15). Kulku ihan ok. Mitä nyt pientä haluttomuutta lähteä lenkille, mutta lenkki sitten kyllä kulkee ihan kohtalaisesti. Tänään sitten juosten töihin ja takasin(6+6). Tammikuulle tuli nippa nappa 500 täyteen. Ei huono, ei hyvä. Alkukuukausi meni harakoille vatsataudin takia, mutta loppupuoli meni suunnitelmien mukaisesti. Alkuperäinen tavoite oli yli 550 koska oli pitkä kuukausi.
Huomenna ohjelmassa 5-6x1000m(ruokiksella). Lauantai on auki koska menen Liimattalaan puuhommiin. Muutaman tunnin puunhakkuu kyllä vastaa yhtä lenkkiä. Katsotaan nyt kuitenkin jos sitten hommien päälle saisi ennen saunaa tehtyä pienen veryttelylenkin. Voi olla että jää.. Sunnuntaille sitten 20-25km tuntuman mukaan. Seuraava blogin päivitys tuleekin sitten vasta su-ma.
Viikon lenkit:

Ma
a. -
i. TV Kevyt 6km

Ti
a. TV Kevyt 8km
i. TV 6km

Ke
a. TV Kevyt 6km
i. TV Kevyt 15km

To
a. TV Kevyt 6km
i. TV Kevyt 6km

Pe(suunnitelma)
a. TV Kevyt 6km
ap. 12km: 4+(6x1000m)+2

La
Puun hakkuuta n. 6h

Su
ap. TV Kevyt 20-25km

=================
= 91-96km

2 kommenttia:

  1. Sovittaisko joku päivystys aina lauantaisin tänne sun palstalle, kun pakkaan oleen aina la iltasin vapaalla. Pojat oli muuten juossu Kuopiossa eilen tonnivitosen, jotenkin jäi valju tuntu tuloksista. No meikä ei halliin edes uskalla, joten turha selitellä. Savolaisten maantiellä vois jopa jo pistäytyä ettei sm-maantielle tartte ilman kisa kokemusta startata. ps. teeppä mullekin puita, tarviin ehkä jo vuonna 2010 - riippuen suomentalouden yleisestä tilasta

    VastaaPoista
  2. 2010 ei saa varmaankaan enää edes polttaa puita.

    VastaaPoista