sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Su 13.01 Pitkää liukastellen...

Nyt kun tauti on voitettu ja energiavarastot ovat taas alkaneet täyttyä juoksu alkaa pikkuhiljaa maistumaan.
To: Aamulla kevyt kymppi, joka ei ollut kevyt. Iltasella kevyt 13 samalla tuntumalla. Aamulenkki piti tehdä kotoa-kotiin aamuisen hammaslääkärikäynnin takia. Aamulenkillä taas vatsan tyhjennys...
Pe: Hammaslääkäri taas klo 8. Kello soi kyllä klo 5:30, mutta en jaksanut nousta lenkille. Iltalenkki olikin sitten aivan hirveä. Takoituksena oli juosta vähintään 11km, mutta keli oli sellainen että ei siitä mitään tullut. Olisi sittenkin pinyt jaksaa lähteä aamulla lenkille.
La: Katselin aamulla pitkään ikkunasta keliä... Tulin siihen tulokseen, edellisen päivän kokemuksella, että aivan turha lähteä rimpuilemaan tuollaiseen keliin. Iltalenkkinä 15km josta viimeinen vitonen hieman reippaampaa. Keli oli kuitenkin taas sellainen ettei siinä mitään kummoista vauhtia pystynyt pitämään. 3 ja 2 vko:a sitten samalla reitillä meni noin 66min ja nyt 69,5min. Talvikelillä ei kannata paljoa aikoja tuijotella... Käytin pitkästä aikaa Sarvan nastalenkkareita. Niillä on ikää jo viitisen vuotta ja pari nastaa irronnut/pari mennyt sisään, mutta saapahan ainakin kantapäälle pidon. Askel on ainakin hieman rennompi kun ei tarvitse pelätä että jalka häviää alta heti sen maahan tullessa.
Su: Aamupäivästä kevyt 29km. Kulku oli yllättävän hyvää pitkästä aikaa. Vedin taas sarvoilla. Muutoin minun askeleellani juoksusta ei olisikaan tullut mitään. Paikoin oli hiekotus ihan ok ja paikoin ihan sulaakin, mutta täällä ylempänä oli ihan kiitettävän liukasta. Yhteislenkillä, jonka kokuuntumispaikka oli tällä kertaa Kotepohjan Teboil, saapui peräti viisi "nylkkääjää" ;) Toivottavasti Erik ei etsinyt porukkaa Albalta. Harmi etten muistanut laitta tekstiviesti hänelle ;(
Viimeiset kolme viikkoa kilometreinä: 73, 41 ja 89. Eli käytännössä ei siis oikestaan minkäänlaista harjoittelua. Täytyy taas ensi viikolla yrittää palata ruotuun. Viime vuoteen tuli kilometrejä ehkä ennätyksilleset 4600. Eipä se vaan tuloksissa näkynyt ;) Eikös ollut niin ettei ne kilpailut vaan se harjoittelu ;)

1 kommentti:

  1. Ei se mitään. Mä tulin Saksasta vain perjantaina illalla ja mulla oli vähän flunssa eli ei pitkää tämä viikko. Ehkä tulen ens viikko.

    VastaaPoista