keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Ke 3.10 Koulutuksessa...

Tällä viikolla piti juosta joka päivä...no, heti maanantaina jäi lenkki väliin. Minun piti viedä ruokatunnilla Polarin Vantage huoltoon. Vettä kuitenkin tihuutti sen verran etten viitsinyt lähteä kastelemaan itseäni. Kävin viemässä sen sitten töiden jälkeen. Luulin että liike menee viideltä kiinni ja poljin kuin viimeistä päivää keskustaan. Meinasi siinä jäädä yksi naispyöräilijäkin alle. Jotain se siinä huuteli perään... Hikihän siinä tuli. Sovittiin "kauppiaan" kanssa että tehdään kelloon kunnon huolto. Näytössä on ollut jo pidempää musta läiskä. Vaihdetaan siihen uusi näyttö, paristo ja mahdolllisesti kuoretkin, jos niitä vielä valmistetaan. Kello-osasta pitäisi tulla sen jälkeen kuin uusi. Ranneke siihen vaihdettiin jo viime syksynä. Kaupungilta kotiin päästyäni olin jo aivan hikimärkä. Kuivattelin siinä hieman hikeä ja kuinka ollakkaan ruokakin oli jo valmis(ja nälkä). Lepopäivähän siitä sitten tuli.
Tiistaista-torstaihin on koulutuspäiviä. Ti koulutus alkoi vasta klo 9. Laitoin aamulla kellon soimaan 5:30 ja kävin juoksemassa 12km ja polkaisin Laajavuoreen. Iltasella hieman(liian) myöhempään juoksin Matsonin kanssa 18km. Loppupuoli oli ehkä hieman reippaampaa, ainakin tuntui siltä kun oli pimeää. Juoksu tuntui pitkästä-pitkästä aikaa hieman paremmalle. Ei nyt kuitenkaan mikään lentotuntuma, mutta viime kuukausien tuntumaan nähden hyvältä(kaikki on suhteellista). Seuraava yö tosin tuli nukuttua tosi huonosti. Lenkki oli kuitenkin sen verran väsyttävä ja liian myöhään että luulen sen vaikuttaneen siihen. Asiaa ei tietenkään auttanut nuorimmanen, joka huusi ja potki vieressäni.
Tänään oli taas lepopäivä likellä. Sain kuitenkin tsempattua itseni "metsään" juoksemaan. "Eksyin" hieman tutkiskelemaan latupohjia ja sain tunnin verran juoksua(12km). Pari kertaa mulahdin suohon joten kengät oli sopivan märät ;)
Huominen aamulenkki on harkinnassa. Vaikka heräisi 5:30 niin voi tulla hieman liian tiukka aikataulu. Tietenkin jos kävisi juoksemassa ainoastaan kutosen niin ehtisi, mutta ei taida viitsiä pukea verkkareita ja käydä suihkussa sellaisen lenkin takia. Eri asia olisi jos juoksisi normaalisti töihin, mutta nyt pitää palata kotiin suihkuun, syödä aamupala ja lähteä polkupyörällä koulutukseen. Mietitään. Iltalenkki pitäisi tehdä vähintään puolipitkänä. Perjantaina onkin sitten hieronta. Viimeisestä hieronnasta taitaa olla yli viisi vuotta. Lauantaipäivä taas taitaa mennä V-koskella "talkoissa". Voi olla hankalaa tsempata itsensä sen reissun jälkeen lenkille. Eikä sitä viitsisi hieronnan jälkeen pitkää lenkkiä tehdäkkään... Katsotaan nyt minkälaisen lenkin sitä sitten Su tekisi. Siitä on tasan viikko maratoniin...Noh, empä taida ihan viimesenpäälle valmistatuakkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti