torstai 4. lokakuuta 2007

4.10 Hölökkäilyä

Asetin sitten aamulla kellon soimaan 5:30. Ihan hyvä. Olisi sen voinut laittaa herättämäänkin ;)
Noh, aamuyö tuli taas nukuttua aika levottomasti. Satuin kuitenkin katsomaan kelloa jonkin verran yli puoli kuusi. Juoksin sitten sen 12km. Ihan ok kulku. Loppumatkahan on aamuisin(kin) hieman nihkeää kun joutuu kipuamaan tuon vuoren ylös. Pikkasen vaan meinas tulla kiirus kurssille. Temmoin pyörällä alamäet niin lujaa kuin pääsin. Jäi muuten suurimmassa alamäessä autot toiseksi ;). Yhdellä polulla tosin meinasi koira jäädä alle. Kotoa Laajavuoreen 15min vaikka passasin loppumatkan jottei olisi tullut aivan mahdoton hiki.
Iltasella vedin itsekseni vesisateessa pohjille 12km. Noukin ensiksi Matsonin ja sitten Jaskan. Kun Jaska yritti väittää vauhtia kovaksi, kävimme Killerin mittapätkällä todistamassa, ettei se sitä ollut ;) Taitaa miehellä alkaa kunto tippumaan ;) Kyllähän tuo loppumatkasta alkoi jo hieman reisissä painamaan. Saldoksi tuli 27km. Ihan ok päivä.
Olisi vaan saanut alkaa kulkemaan jo kolme viikkoa sitten, niin olisi voinut haaveilla Münchenissä edes jonkinmoisesta ajasta. Näillä kuitenkin mennään. Sää ennuste lupaa +19. Kylmempikin kyllä kelpaisi. Ompahan lämpöisempi käveleskellä ja katsella maisemia ;). Toivottavasti se Kimmo ei ole kuitenkaan laittanut koko kaupunkia remonttiin. Jäisi meillekkin jotain nähtävää. Onkohan se mies edes hengissä?
Isolle J:lle onnea perheenlisäyksen johdosta. Pääset taas muistelemaan sitä vaipparumbaa. Itse pääsin taas äsken kokemaan sen ihanuuden. Tosin vaippa oli päässyt unohtumaan ;)
Huomenna hierontaan. Sattuu jo pelkkä ajatuskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti