keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Ke 10.10 Hierontaa

Nyt on sitten jo kaksi hierontaa takana. Etureidet on aika pahassa jamassa! Toivottavasti ne aukeni edes hieman... Sain sovittua diilin kymmenen kerran hieronnasta. Alussa otan niitä tiuhempaa ja sitten hieman pidennän väliä. Hartiat myös on todella pahasti jumissa. Sen on huomannut öisin kun kädet puutuu nukkuessa ja sitten herää kun veri ei tunnu kierträvän ollenkaan. Mitähän sitä on tullut juostua. Ulkomuistista: pe-hieronta, la- toimitsijana maastoultrassa, su-13 keveesti(raskasta ja alaselkä jumissa la seisoskelusta), ma-lepo(vakuutustarjouksen läpikäyntiä), ti-kevyt 13(raskasta), ke-lepo(lastenhoitoa).
Ei ole oikein juoksu fiiliksiä. Toivottavasti sunnuntaille saa edes jonkinmoiset fiilikset. Eiköhän sitä viivalla jotenkin herää kun yli 10 000 ihmistä on selän takana ;) (jos pääsee edes miltei eturiviin).

2 kommenttia:

  1. Eksyikkö nää thaihierontapaikkaan, kun ihan 10 kerran kortin hankit?

    Mutta hyvältä näyttää... kerrankin olet kevennellyt tarpeeksi. Nyt vaan jätät tankkaukset sitten 14.10. iltapäivän jälkeiseen ajankohtaan niin avot.

    Herzlich Willkommen und viel Erfolg!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Jarille sunnuntain koitokseen!! Vaikka valmistautuminen ei omasta mielestä ole mennytkään suunnitelmien mukaan niin sinulla on niin kovat "pohjat", että kisa voi tuoda positiivisen yllätyksen. Täällä kotisuomessa pidetään peukkuja! t:Jaska

    VastaaPoista