perjantai 4. toukokuuta 2007

Pe 4.5 Päivitystä ja väsymystä

No joo, on hieman lipsunut tämän blogin päivitys. Hitsi kun tuo pakollinen päivätyö häiritsee tätä harrastustani ja sivujen päivitystäkin. Työnantajan puolelta on estetty blogin päivityskin. Tekstit pääsen näkemään mutten kommentteja.
Keskiviikkona piti olla se tehopäivä, mutta eihän siitä mitään tullut. Iltapäivällä töissä alkoi jo väsyttämään niin vietävästi. Sitähän alkoi jo pohtimaan vetoharjoituksen mielekyyttä. Ensiksi karsin Harjun poies kun tihuutti vettä. Kenttä menee liukkaaksi vesisateella. Ainakin minun askeleella. Hallin en edes viitsinyt mennä katsomaan. Ajattelin jo jättää koko kovan harjoituksen väliin. Sain kuitenkin tsempattua itseni killerin suoralle, kun se sattui olemaan matkan varrella. Harjoitus jäi jo ensimmäiseen vetoon. En vetänyt sitäkään kuin 50s. Ei vaan yksinkertaisesti huvittanut. Kai sen olisi väkisin pystynyt vetämään läåpi, mutta mitä järkeä siinäkään olisi ollut? Meni sitten "loppuveryttelykin" kävelyksi ja linnunlaulun kuunteluun. Kokonaisjuoksua iltalenkille ei tullut kuin reilu 4km. Aamulla tuli kuitenkin kymppi.
Torstai menikin sitten työreissussa. Viideltä ylös. Autossa 8h ja palaverissa 4h. Olishan sitä tietenkin ehtinyt vielä iltasella pienelle veryttely lenkille. Ei vaan huvittanut enää lähteä kolmen asteen lämpötilaan vesisateessa.
Tänään aamulla kymppi ja sama tylsyys iski taas iltalenkillä. Juoksua ei tullut kuin reilu kuusi kilometriä.
En tiedä onko veriarvot päässeet taas liian alas vai mikä on? Taitaa olla vaan päässä vika. Laiskuutta!
Täytynee huomenna jättää aamulenkki väliin ja yrittää keskittyä iltalenkkiin. Toivottavasti huomenaamuna saisi nukkua pitkään. Toiveajattelua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti