tiistai 1. toukokuuta 2007

Ti 1.5 "Klara vappen"

Aikainen ylösnousu kun herätyskellot heräsi taas niin aikaisin. Noh, pääsipä ajoissa lenkille. Tarkoitus oli vetäistä vain kymppi maastossa, mutta kun löytyi taas niin hyviä baanoja niin se venähti 13km:iin. Kilsa sinne, kilsa tänne. Ei se niin nuukaa ole. En taida kuitenkaan tänään jaksaa lähteä vetoharjoitteluun. Täytynee harkita jospa sitä huomenna pääsisi jo Harjun kentälle vetämään 8-6-satasia hieman "kovemmalla" temmolla.
Iltalenkillä ihan normaali kulku. Juoksin vuoren lenkin(15km). Asfalttia tälläkään lenkillä ei ollut kuin korkeintaan pari kilsaa. Aamulla tosin sitä ei ollut yhtään kun lähdin lenkille suoraan takapihalta. Jalat tuntuu yllättävän hyvältä vaikka tässä onkin neljään päivään tullut jo 99km. Huomennahan se nähdään kuinka se painaa jaloissa ;)
Tumppi se tuntuu hävinneen maan alle. Onkohan se itäsuomi saman kuin maan alla?? Kun Tumppi viimeksi avatui katsoin heti ensimmäisen lauseen jälkeen sähköpostiviestin lähetysajankohdan ;) Täytyy antaa tunnustusta meilin oikeinkirjoituksellisuudesta! Olihan se kirjoitettu aamuyöstä (ja SUURELLA jakelulla). Harmi ettei Kimmo päässyt heti tuoreeltaan lukemaan ja kommentoimaan sitä ;)

1 kommentti:

  1. Mitenkäs klaara vappen se on Jarilla ollut kun päivityksetkin ovat jääneet tekemättä? Tumppi on tosiaan kadonnut. Ei kannata eksyä Savoon.

    VastaaPoista