sunnuntai 6. toukokuuta 2007

Su 6.5 Pitkää ja kevyttä

Tänään vauhti oli ainakin riittävän kevyttä. Ainakin omasta mielestäni. Juoksin edestakaisen lenkin jossa ei ollut asfalttia kuin korkeintaan kilsan verran. Juoksuhan taas perinteisesti ei kulkenut yhtään mihinkään. Vanhat polvivammat vaivasi taas kuten joka päivä enemmän tai vähemmän. Nyt uutena on tullut lantionseudun jumi ja vasemman lonkkaluun seudulla oleva tosi kipeä kohta. Se ei vielä vaivaa itse juoksua, mutta vamma näytää olevan hyvin kehittymässä. Pitäisi varmaankin taas alkaa venyttelemään kun se on taas jäänyt hieman unholaan. Tänään tuli hölkkäiltyä 25km. Iltapäivä meni seuratessa Jkl:n katujuoksua. Otin sieltä muutaman kuvankin joista on linkki sivun oikeassa reunassa. Tulokset tulee varmaan jonkin ajan kuluttua nettiin kunhan saavat selvitettyä sekoilunsa. Palkintojen jako viiväistyi aivan luvattoman kauan. Tyypillistä Jyväskyläistä meininkiä. Täytyy tässä vaiheessa antaa täysi tunnustus Pentin Kirmaisun tulospalvelulle joita Ari S. hoiti. Se oli mallikasta toimintaa!
Harmi että Arin 6h:n kisa meni eillen hieman pipariksi. Kisa on kuitenkin aina kisa joka ei aina mene niin kuin kunto edellyttäisi...
Tumppi muuten taas loisti poissaolollaan ;) Pitääköhän miehestä olla jo huolissaan?

5 kommenttia:

  1. Mikä sillä Arilla oli ongelmana? Ilmeisesti keskeytti kun lukemat tasan 60km?

    Ja mitäs se AaPee juoksi SIF:n paidassa Katujuoksussa kun eikös se ole Lapin Lukon miehiä nykyään jos oikein muistelen? Missä tulokset???

    Eilisessä kisassa oli yksi nopeimpia tulospalveluja ikinä. Kun maaliin oli tullut 60 ensimmäistä niin tulospalvelu printtasi lapun taululle näkyviin. Eipä siinä ehtinyt kuin hieman juomaa hörpätä ja toipua niin tulokset oli näkyvillä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Kimmo! Loistavva tarinointia taas J:stä ;) Kyllä sinä olet tällä hetkellä enemmän kierroskone kuin minä. Eipä se ihme kun mies vetää käsittämättömiä määriä nelisatasia. Toivottavsti saan mahdollisuuden kuitata sinulle kympillä. Vielä olet nopeampi...

    VastaaPoista
  3. Arin raportti Sepon keskustelupalstalla kohdassa ultrat. Ehkä se se AP ei ole vielä pääsyt henkisesti siirtymään Lukon väreihin ;) Oli se hirveää katsella ison "huonokuntoisen" miehen juoksevan puolikasta. Toivottavasti Tukholmassa ei ole tupla kärsimykset kun matkakin on tupla ;)

    VastaaPoista
  4. No eipä tuo yksi vetotreeni kesää tee. Pitäs hieman useammin vetää ja kun ei kovaa pääse niin pitää vetää toistoja enemmän? Kunhan hieman hölläät treeniä ja menet vain kisaan niin voi olla kuittaus siinä. Ei tuolla ajalla kuuhun päästä.

    Arin stoori on näköjään hieman muotoutunut parissa päivässä :) :) Niiiiiiiin perinteistä.

    Paljo se AP:n aika oli? Tuloksia ei ole missään?

    VastaaPoista
  5. Huhu kertoo että ehkäpä tulokst olisi huomenna julkaisukelpoisia... ;)

    VastaaPoista