torstai 27. joulukuuta 2012

To 27.12 Hiihto jatkuu

Eilen oli suunniteltu lepopäivä ennustetun pakkasen takia. Kävin kuitenkin kauppareissulla katsomassa ladun kunnon. Latu oli vasta-ajettu, eli kuin junan raiteet. Siitäpä se itsepohdiskelu ja arpominen alkoi. Oma mittari ei näyttänyt kuin -14, mutta netin kaikki muut mittarit näytti -17. Muutenhan tuollaseen keliin voi pukeutua ihan hyvin, mutta kun sormissa on sen verran heikko ääreisverenkierto että se aiheuttaa ongelmia. Katsoin kyllä sopivat rukkaset ja lapaset niiden sisälle ja testasin että ne sopii sauvan remmien sisälle. Päätin sitten loppujenlopuksi olla kumminkaan lahtemättä. Säälin sen verran rasittuneita olkapäitä ja jalkateriä.

Tänään ajoissa ladulle ja sehän tiesi etä pääsin avaamaan latua. Kiersin Soidenlammella kaikki mahdolliset haarat, Keljonkangas mukaanlukien ja kierokselle tuli matkaa 17,7km. Toinen kierros meni peräti yli 7min nopeammin, kun ladulle oli jo ilmestynyt muitakin käyttäjiä. Lenkille pituutta siirtymätaipaleineen 40km. Vauhti edelleen maltillista, mutta kyllä tänään jo tuntui rasitusta varsinkin ojentajissa ja olkapäissä. Liukkaalla kelillähän tuo olisi helppo nakki :)
Jostain syystä käyrästä puuttuu parisen kilsaa lopusta. Hiihdinkö siis pari "ylimääräistä" kilsaa vai en. Hällä väliä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti