torstai 26. huhtikuuta 2012

To 26.04 Kidutuslaite

Tämmösellä ne minua täällä sairaalaalassa kiduttaa :)
En viitsi alkaa kertaamaan juttua, mutta takapakkia tuli enkä tiedä koska pääsen sairaalasta. Tulin ensiapuun tiistai iltana. Kipukynnys ylittyi reipaasti. Edellisen tekstin komenteista löytyy jotain historiaa ja kun en päässyt sairaalan koneella tekemään uutta tekstiä, niin kirjoittelin naamakirjaankin jotain. Lyhyesti kuitenkin kuumetta: pariin otteeseen yli 40 ja pirunmoiset kivut. Ensiavussa vastaanottva hoitaja kysyi kipuastetta ja kun näki että hiki valui ja mies on kuin lakana, niin arveli että 9,5. Vastasin että niin varmaan, kun en tiedä mitä se 10:n on. Siinä varmaan lähtee taju. Loput varmaan löytyy kommenteista. Polvi kuitenkin operoitiin uudelleen: huuhdelriin ja kaavittiin pinnoilta tulehtunut aines.
Viimeinen tieto tunnin takaa on että viljelmistä löytyi kahden tyypin bakteeria ja sitä hoidetaan ainakin vielä kahdella antibiootilla.


Tällaisella laiteella yritetään taas saada polveen lisää liikelaajuutta. Se nimittäin on tällä hetkellä melkoisen heikko. Eihän tuolla jalalla pysty edes hipaisemaan maahan. Tänään sen verran edistystä että kun yrittää nostaa jalan sängyltä ylös, niin saan sen jo kymmenessä sekunissa nousemaan lakanasta. Tuossa laitteessa pystyy säätämään liikekulmat mitä se toistaa. Vielä on menty rauhallisesti, mutta siitäkin tulee jälkisärkyä. Pakko sitä on kuitenkin tehdä ettei jää pysyviä liikerajoitteita.
Sairaalasta pääsen varmaan sitten kun tulehdusarvot on alentuneet/tasaantunet.

Ei käynyt kuin elokuvissa...

8 kommenttia:

  1. Paskamoista pakinaa on tuo siun tarina ja todella huonoa säkää...koita kestellä ja toivotaan pikaista paranemista...

    VastaaPoista
  2. No kylläpäs nyt ukkoa koetellaan. Surkea tuuri kerrassaan. Toivottavasti menee pöpöt ohi pikaisesti ja paranet nopeasti. Sitten vaan maltillista kuntoutusta, niin kyllä sä joskus vielä pääset elämäsi vireeseen.

    VastaaPoista
  3. Tänään on hunompi päivä kuin eilen. 10:25 kuumetta 40,3 ja ruoka ei mene alas. Ei tainnut elimmistö tykätä uudesta antibiootista. Taas yhtä lääkettä tipalla (;

    VastaaPoista
  4. Tulehusarvot tippuneet 320=>280. Ei kuitenkaan vielä naurata.
    Vieläkään ei olla satavarmoja antibiootista. Jotta hyvää Vappua niille jotka on onnellisesti ulkona.

    VastaaPoista
  5. Jospa ne arvot lähtis nyt tippumaan ja olo helpottuis!! Lämmintä on ja metrossa jo kova meno päällä, kai ne on alkaneet wabun.

    VastaaPoista
  6. Olo on taas hieman normalisoitunut. Ainakin kuume on tippunut tai ainakin tuntuu siltä.
    Uudet Antibiootit oli oikeat. Kunhan tuo toinen tippuu suoneen, niin otetaan kidutuslaite taas käyttöön :)

    VastaaPoista
  7. Jos eilinen aamu oli ikävävä, ei tämä aamu ollut sen parempi. Kuume lähti nousemaan vaan hieman myöhemmin.

    Tänää tulehdusarvo(CRP) oli 250 eli 30 pykälää eilisestä alempi. Turhan hitaasti vaan laskee. Normaalisti CRP pitäisi olla alle 10.

    Näyttäisi hieman siltä että huomenna tehdään uusi puhdistus. Ainakin joutuu olemaan aamulla ravinnotta, mutta tekenevätkö päätöksen vasta sitten kun saadaan huomenaamun tulehdusarvot.

    Tänään en ole edes käynyt sairaalahuoneen ulkopuolella, saatika sitten käyttänyt kiduslaitetta. Ei ole miehessä virtaa... Luulen että saan vielä iltaseksi uuden kuumeennousun.

    VastaaPoista
  8. No eipä juuri kateeksi suin vapun "juhlahumu" kyllä käy....kestämistä

    VastaaPoista