torstai 17. huhtikuuta 2008

To 17.04 Kevennys alkaa

Tänään loistava keli. Aamulla pikkasen pakkasen puolella ja tiet sulat ja kuivat. Aurinko paistoi ja linnut lauloi. Tämä on kevättä. Juoksua 10km. Tuntuma tasaisella ja alamäessä hyvä, mutta ylämäissä hieman takerteli.
Iltalenkille lähtöä venytin sen verran että Matson ehti mukaan. Lenkille lähtö klo 17 ja nappasin ennen sitä yhden suklaapatukan ja hieman maltoa. Pelkäsin että olen ylipukeutunut kun aamulla oli pikku pakkanen ja iltapäivällä miltei 10 astetta lämmintä mutta sopivasti hanskoja riisuen ja vetoketjua avaten elimmöstö ei keittänyt liikaa. Lenkkinä viimeinen pitkä eli 30km. Ihan kiva päiväannos ;) Jaloissa oli jotenkin hassu tunne. Ne ei olleet sillen väsyneet kuten joskus pitkällä lenkillä, mutta jännä kihelmöinti lihaksistossa. Kyllähän tuolaisella päiväannoksella saa jo vähän tuntuakkin. Tällä hetkellä särkee hieman toista jalkapohjaa ja akillekset on kipeät. Juostessa vanha polvivammakin hieman oireili. Pohkeet on olleet jo muutaman päivän jumissa johtuen pitävästä alustasta, johon jalat ei ole vielä täysin tottuneet. Akilleskivut taas johtuu pohkeista.
Huomenna minulla onkin auto käytettävissä, joten aamulenkin ainakin jätän väliin. Iltalenkistä en vielä tiedä. Jos sen kuitenkin teen, niin teen sen lyhyenä ja kevyenä.

3 kommenttia:

  1. Mikäs maraton se olikaan edessä? Joku saksalainenko?

    VastaaPoista
  2. Reeperbahnin maraton tietty :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä ;) Sehän se nykyään on.

    VastaaPoista