maanantai 2. maaliskuuta 2020

Ma

Ma
a. -3,1°C 6km s.141/157
Illalla ja yöllä satoi ab. 10cm, lunta mutta onneksi oli pyörätiet aurattu pääsääntöisesti oikein hyvin. Tulihan tuota lepoa juoksusta peräti 9 päivää. Suurinpiirtein sama mitä aina välillä on joutunut pitämään taukoa polven takia. Tosin nyt ei ollut totaalilepoa harjoittelusta. Mielenkiintoista nähdä että tuleeko etureidet taas kipeäksi. Tuntuma on että ehkä ei. Aamulenkin vauhti oli hieman liian reipasta, mutta menköön tauon piikkiin. Luulin että keskisyke olisi ollut korkeampi kuin mitä se sitten oli. Tuntuma oli hieman raskasta ja jäykkä.
Täytyy yrittää muistaa antaa vielä kylmähoitoa kantapäähän. Tänään on viimeinen nappi 10 päivän kuurista, joten todellinen tilanne paljastuu vasta parin päivän päästä.

i. -2,3°C TV Kevyt 11,5km 5,09/km s.136/149
Joo se oli taas tässä. Kyllä kantapäällä pystyy juoksemaan, muttei ilman kipua. Taisi tulla pidempiaikainen vaiva. No hiihdetään sitten. Ei se se ole sama kuin juoksu ja sillä ei saa juoksukuntoa. Pitänee alkaa tekemään jonkinmoista tehoharjoitteluakin suksilla. Näillä laduilla se on hieman hankalaa. Vaatisi Keljonkankaan ja Ylämyllyjärven suunnat auki eli lisää lunta ja reippaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti