sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

vko 9 (24.02...01.03)

Viikko meni pääsääntöisesti hiihtäen. Juoksua 0km.
Maanantaina oli näköjään lepopäivä. Taisi olla kantapää sen verran akuutti.
Tiistain lenkillä ei edes syke noussut. Olenkohan koskaan tehnyt lenkkiä noin alhaisilla sykkeillä.
Keskiviikkona oli suunniteltusti pidempi hiihtopäivä. Ihan loppupuolella alkoi hieman tuntumaan käsissä, mutta muutoin hyvä tuntuma.
Torstai olikin sitten palauttavan hiihtolenkin paikka. Olisi jaksanut mutta järki voitti :-)
Perjantaina taas hieman pidempi hiihto. Sekoilin mittarin kanssa joten tiesin vasta kotona lenkin varsinaisen pituuden. Olisin varmaankin muutoin hiihtänyt sen kuusikymppiä täyteen. Hiihto kevyen rentoa eikä mennyt liiallisen rasituksen puolelle. Timo hiihtoseurana ainakin kolmenkympin ajan.
Lauantaina toteutui sitten retkiluistelijan haave: Pääsy Päijänteelle! Alku oli tasapainon kanssa taistelua tylsillä retkiluistimilla. Teräsjää kun oli senverran kovaan kovan pakkasen jäljiltä että terä luisti sivusuunnassa. 15:km:n jälkeen alkoi homma sujumaan ja pääsi nauttimaan vauhdista. Sauvat oli mukana mutta niitten käyttö jäi varmaankin alle 30%:iin. Tavoite oli kaydä ensimmäistä kertaa Rappukalliolla mutta Ristiselkä oli ahtojäällä, joten matka tyssäsi siihen, vain 2,5km:in päähän tavoitteesta. Jälkeenpäin harmittaa etten käynyt katsomassa ihan rannassa jään tilannetta. Sykkeet oli alhaiset, mutta ei niin kevyttä lihaksistolle.
Sunnuntain hiihtolenkki pääosin kevyttä flekmaattista menoa. Viimeiselle vitosella hieman nostin rasitusta, vaikka alkava lumisade hieman heikensi luistoa, joka oli ehkä viikon heikoinat.

Viikkoon reilu 21h liikuntaa joka tänään jo tuntuikin kropassa. Ensiviikolla olisi taas juoksuviikko jos kantapää jo kestää.
Hiihtoa viikkoon 209km ja tänään tuli 900 tälle talvelle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti