perjantai 31. tammikuuta 2020

To - Pe

To
a. -1,4°C Hiihtoa (P) 35,2km ks.129
Nyt toimi sukset jo paremmin mutta oli nihkee keli. Lopussa tosin alkoi taas jäätymään. Muut valitteli samaa, jopa karvapohjasuksimiehet, kuten eilenkin. Alhaiset sykkeet ei oikein kuvaa rasitustasoa. Oli aika rankka keli.

Pe
a. -2,8°C TV Kevyt 10,6km 5,26/km s.140/152
Suunnitelmissa oli kasi, mutta piti seurailla aurattuja teitä. Länsi-päijänteentien pyörätieosuus oli auraamatta, niin piti jatkaa moottoritien varteen.
Parempi tuntuma kuin tiistai aamuna. Välillä oli parikin senttiä irtolunta joka pyöri ikävästi tossun alla. Keltinmäessä oli tullut yli 5cm enemmän lunta kuin alhaalla kaupungissa.

i. -2,2° Hiihtoa (P) 22,4km ks.130
Ihme kelit jatkuu. Odotin ettei tänään olisi suksen pohjat jäätyneet, mutta turha toive. Nyt olin kaukaa viisat ja otin kraapan mukaan :-) Pari kertaa joutui kraappaamaan ja aika hemmetin monta kertaa potkimaan lumijäätä pois. Jalat oli väsyneet. Jos olisi ollut normaali hiihtokeli, niin ei olisi paljoa haitannut, mutta kun on todella nihkeää, niin sen huomaa. Jaa-a, huomenna pitäisi olla aikasin ladulla jos meinaa ehtiä hiihtämään edes jonkinverran ennen ruuhkaa. Toisaalta voisi kyllä palautellakkin ennen su juoksulenkkiä...katellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti