perjantai 11. lokakuuta 2019

Pe a. 6km / i. 13,6km: 4,3km + TV Reipas 6km + 3,3km

a. +6,6°C 6km s.141/158
Taisi eilinen viiden tunnin karpaloreissu painaa kropassa. Pientä jäykyyttä ja arkuuttakin taka- lihaksistossa. Lenkin toisella puoliskolla sykkeet selkeästi koholla. Jospa tämä kuitenkin auttoi illenkin osalta.


i. +8°C 13,6km: 4,3km + TV Reipas 6km(s.166/172-4,17/km) + 3,3km
Sai taas pitkästä aikaa juosta puolibörjeillä :-) Alkuverkka ok ja sen loppuun pieni venyttely + 2x100m. Reippaan eka tonni lipsahti hieman kovaksi vaikka ei kyllä tuntunut sille. Ehkäpä hieman säikähdin seuraavia tonneja kun vauhti tippui ja tiesin takaisintullessa olevan vastatuulta. Hyvin se kuitenkin tuli loppuun asti ja syke sopivasti nousujohteinen. Hieman tuo lähentäjän ja takareiden välinen alue oli kipeä eilisestä kyykkimisestä. Ei se kuitenkaan juoksua haitannut.

Polvi on ollut yllättävän hyvässä kunnossa. Kipu mikä siinä on ollut tällä viikolla on polvilumpion ylä-ulkokulman yläpuolella. Tämä kipu on ollut yleensä silloin kun on joutunut pitämään taukoa juoksusta, mutta nyt ei ole ollut taukoa. En ole kuitenkaan siitä huolissani. Se on se ortopedin aiheuttama vamma. Takareidet on olleet hyvässä kunnossa. Venymisessä on ehkä tapahtunut pientä edistymistä, siis pientä. Ainakin sitä uskaltaa jo venyttää hieman enemmän.

Tänään oli siis virallisesti ensimmäinen reipas :-) Alan pikkuhiljaa lisäämään vauhteja tehotreeneihin, mutta yrittäen pitää viikon kokonaiskuormituksen samalla tasolla kuin edellisessä jaksossa. Tämä tietää sitä että tehotreenien pituus on pidettävä alussa lyhkäisenä. Tiistain vetoharjoitus on hieman arvoitus. Eka viikolla varmaankin tonneja kuulostelu tuntumalla. Vauhtihan pitää olla hieman kovempaan kuin reippaassa, mutta kuitenkin maltillista. Palautus varmaankin 2,5 minuuttia ja määrä todennäöisesti viisi. Lähinnä pitää kiinnittää huomiota siihen kuinka niistä palautuu. Taitaa mennä niin että kirjattu ohjelma tulee elämään sen mukaan mikä on palautumistaso. Nyt vaan pitää päästä irti viikon kilometritavoitteesta...henkisesti... siitä tulikin mieleen isokynän biisi "se on saatanan rikas...henkisesti" :=)

Ai, niin. Tärkein meinasi unohtua. Tänään posti toi yli seisemän kilon paketin. Mitäkö? No Karkkia! Käykö Markku kateeks. Jotenkinhan tämä nautintoaineiden tasapaino täytyy säilyttää kun olen lopettanut nuuskan käytön.

1 kommentti: