sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Su 15.02 vko 7


Semmonen viikko. Tiistaina joutui pitämään lepopäivän kun juoksu ei kulkenut ja juoksu kiinnostanut. Lepo auttoi ja juoksu muuttui helpommaksi ja sykkeet kääntyi laskuun. Halliin kun ei päässyt, niin kävin keskiviikkona ottamassa sulalla tienpätkällä reippaita vetoja ylämäkeen.
Lauantai aamuna seurasin keliä että tuleeko sitä lunta minkäverran. Kun sitä näyttänyt sitten tulevan, päätin lähteä ensimmäistä kertaa Jyväskylän testijuoksuun vitotoselle, vaikka kurkku oli karhea ja nokka vuoti. Ihmettelen vieläkin juoksun hirveitä sykkeitä. Sykkeet pompsahti heti alussa likelle 180:tä ja siellähän ne pysyi koko juoksun ajan keskisykeen ollessa 180! Se siitä sylkkeiden alenemisesta. Tänään pitkä Jaakon, Miikan, Tommin, Aleksin ja "nn" kanssa. Sykeet oli taas normaalia korkeammat ja aamulla olo oli samanlainen kuin eilen aamullakin. Välillä jouduin hieman jarruttelemaan poikien vauhtia jotta jaksaisin lenkin loppuun asti. Jaakko ystävällisesti saatteli minut kotiin asti jotta selviäisin viimeiset ylämäet "kunniallisesti". Matkaa lenkille 25km-4,55/km-ks158. Palutuminen lenkin jälkeen ei varmaan lähtenyt optimaalisesti, sillä ruoka ei maistunut, enkä jaksanut alkaa tekemään palautumisjuomia. Ainoastaan yksi myslipatukka sai riittää pahimpaan energiavajeeseen.
Huomenna ainakin aamulenkki jää väliin. Täytyy katsoa keliä että tekisikö sitä hiihtolenkin. Se pitäisi kuitenkin sovittaa siten että ehtii vielä taloytiön "tekniseen" palveriin. ...tai sitten pidän kokonaan lepopäivän ja yritän palautua mahdolliseen tiistain hallitreeniin.
Kokeilen tässä 10 päivän nappikuuria, jotta saisi nuo akilles- ja patellajänteen kivut kuriin. Takareidetkin otti taas hieman itseensä elisestä testijuoksusta, ei onneksi kovin pahasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti