sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Su 08.01 vko 6

Joo, pientä väsymystä kropassa tällä viikolla. Viimeviikolla aloitettu hiihtoharjoittelu kävi hieman kropan päälle. Tiistain vetoharjoitus hallissa vaikutti koko viikon takareisiin. Sykkeet laski puolenviikon maissa, mutta sihen saattoi olla syynä väsymys. Tänään jalat oli jo paremassa kunnossa, kuten kroppakin, joten sykkeet nousi taas herkemmin. Päivän lenkki 21km-5,15/km ihan passelia vauhtia Joel:in ja Aleksin kanssa. Loppuviikosta en enää hiihtänyt sillä annoin hiihtolihaksille hieman lepoa. Toisaalta en viitsinyt alkaa leikkimään pehmeiden voiteidenkaan kanssa. Ensiviikolla käyn ehkä pari kolme kertaa suksilla jos on selvä pikkupakkasen keli.


2 kommenttia:

  1. Terve Jari....hiihto on kyllä mukava ja "tehokas" laji, mutta mieki tympäännyin tuohon jatkuvaan sivakoijen pohjien hinkkaamiseen (n.25vuotta sitten)...tennarijen pohjia ei tarvii tuntikausia hinkkailla, mutta nivelethän tässä vähän tiukemmille joutuu...Koitahan jaksella.

    VastaaPoista
  2. Kelit näyttää muuttuvan päivittäin eikä jaksa joka päivä poistaa vanhoja voiteita. Juokseminen on tosiaan siinä mielessä helppoa että lenkkarit jalkaan ja menoksi...jos vaan kroppa ottaa vastaan.
    Sinulla tuo kunnnonkehitys näyttää hyvälle. Seuraava hyvä päivä niin se tavoite puolikkalla menee rikki. Älä nyt kuitenkaan käy kaikkia epsanjan kisoja läpi ;-)

    VastaaPoista