perjantai 14. helmikuuta 2014

Pe 14.02

Aamulla linkkaus jatkui. Aluksi jo luulin että koipi olisi parempi, mutta ei. Garmin ei suostunut käynnistymään ollenkaan,mutta olisko matka ollut vitosen verran.

Iltalenkille lähtiessä ennen lenkkiä piti käydä kolme kertaa kurapaskalla. Viimesen kerran kun kävin pipo päässä vessassa harkitsin jo olla lähtemättä. Lähdin kuitenkin maastoreitin kautta puolipimeässä linkuttamaan. Hyvä reittivalinta siinä mielessä että sieltä löytyi hyvä puska, mutta juoksullisesti huono valinta. Kutosen linkkauksen jälkeen koipi alkoi hieman sulaa. Samalla seuraan liittyi Turus Juha ja jalkakipu uhohtui siinä vanhoja muistellessa :-) Vauhtikin hieman kiihtyi ja juoksu alkoi tuntumaan juoksulta, noh ainakin hölkältä.
Juoksua: 10km-5:42/km, sisältäen reppuselässä kilsan kauppareissun juoksun jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Kenkkumaista on pakertaminen välillä...ei voi mitään...hyvin kasasit metrejä tuolla hyvissä olosuhteissa...kohta kesä kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Tätähän se välillä on, kuten tiedät.

    Ensi viikolla täysi rumba päälle. Tiedän jo kuinka tuo vanha vamma käyttäytyy.

    Mites siellä?

    VastaaPoista
  3. Huomenna 10k tuolla San Javierissa ja seuraavana viikonloppuna puolikas täällä Torreviejassa....kyllä noihen vaivojen kanssaki on pärjäilty, välillä paremmin, ja välillä huonommin...mutta muuten ihan mahtavaa koko ajan.

    VastaaPoista