lauantai 11. tammikuuta 2014

Tauti jatkuu vai uusi tauti?


Ke-Pe 08-10.01

Päivällä Jaakon ja Markun kanssa Addiksen keskustassa netti- ja ostosreissulla. Huomasi että 350m alempana on huomattavasti lämpöisempää, jopa kuumaa.
Iltalenkkinä 30min kuntopyöräilyä kevyellä vastuksella ja aerobisella sykkeellä. Hiki kuitenkin irtosi siten että pyörän alla oli lammikko.
Päivällinen normaalisti klo 19:sta jälkeen. 1,5h ruokailusta iski sitten oksennustauti ja myöhemmin tuli peräpäästäkin. Siis täydellinen tyhjennys!
Torstai menikin sitten ruokailematta ja kuumeessa/nukkuen sängyssä. Aloitin myös uuden antibioottikuurin, tosin nyt toista (tehokkaampaa?) antibioottia.
Perjantaina oli edelleen kuumetta, mutta nyt pystyin jo syömään lounaan ja päivällisen.

Tänään lauantaina taas Addiksen kestustassa. Tilattu kyyditys petti, mutta kävi hyvä munkki kun saimme ilmaisen kyydin uudehkosta siviiliautosta tänne keskustan hotellille, jossa on nopea netti.

Illalla oli vielä pientä lämpöä ja yö tuli nukuttua melko heikosti. Noh, tulihan sitä nukuttua varastoon melkoinen määrä ;-) Nyt olo on kohtalainen, mutta en tiedä uskallanko vielä lähteä illalla lenkille. Taitaa olla parempi ottaa varmanpäälle.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti