lauantai 14. syyskuuta 2013

La 14.09 Sauvalenkki

Aamusta autolla Laukaatien varteen Leppävedelle, josta rullaluistimien ja sauvojen avulla hieman Laukaan toiselle puollelle ja takaisin. Alkumatkan haparoinnin jälkeen löytyi taas tasapaino ja homma alkoi hoitumaan. Matkaa lenkille 25,9km. Lämpöä ~+12 astetta joka sitten päivän mittaan kapusi peräti +20:een.

Kotona pikainen suihku ja ruuan lämmitys, jonka jälkeen pyörällä SM-maraton reitille. Juotettavat pärjäsivät pääsääntöisesti loistavasti: voitto ja neljäs sija. Vielä kun omalle seuralle tuli nuo sijat 4 ja 6, niin loistavaa tekemistä! Tuo kolmas juotettavan kohtaloksi tuli DNF, mutta parempi keskeyttää kun ajaa itsensä totaaliseen sippiin. Onneksi sain puhuttua Mutan pois radalta. Vielä on kisoja jäljellä ja paljon annettavaa tänä syksynäkin!
Keli oli mielestäni liian lämmin useimmille juoksijoille. Normi keli tähän aikaan syksystä oli ollut +12, jolla moni olisi pystynyt perempiin suorituksiin.
Taisi tuota pyöräilyäkin tulla reilu parikymppiä.