sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Jari on jakanut kansion kanssasi.

®Jari


Empä sitten jaksanut paljon perkailla noita kuvia. Välissä saattaapi olla epäonnistuneitakin. Ensimmäiset kuvat on M75-1500m:tä, jossa yksi kolmesta luonani majoittuneista juoksi mainion juoksun. Miehellä oli kyllä mahtava vireystila sekä fyysisesti että henkisesti !!!

Kuvia voi tilailla kuvanumerolla... Laitan tulemaan jos jaksan....



....kerran olen käynyt pyöräilemässä(lue palelemassa), kerran hiihtämässä ja kerran juoksemassa. Leikkausaika on nyt sitten vajaan parin viikon päästä. Jos puukko ei auta, niin turha sitä on enää kärvistellä juoksun parissa. Hiihto ja pyöräily on ihan hyviä vaihtoehtoja, mutta ne vie vaan niin pirusti aikaa.... Katellaan ja kuulostellaan ;)

9 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä hattua nostaa näille tekijöille! Minunkin lenkkipolulla on ollut tavallista virkeämpiä ikäihmisiä liikkeellä... :)
    Tsemppiä leikkausrintamalle, toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  2. Toivottelen Jarille kovasti onnea sinne "lavetille".

    VastaaPoista
  3. Näitä löytyy Anne Virkeitä ja "Virkeitä", jotkut vaan on 20...25 vuotta ikäänsä "nuorempia". Näin se vaan on!!! Omasta kropastaan huoliminen kuitenkin auttaa sekä henkisesti että fyysisesti....näin karkeasti ottaen...ja yleisesti ;)

    Uuuu-noooo: Tässä kai on onnella enää pieni tekijä. Syy pitää vaan löytää ja toivotaan että se on kojattavissa. Jos jää sellainen maku ettei yleinen pysty/halua sitä korjata,niin mietitään uudelleen, mutta onhan meidän terveydenhoito korkealla tasolla... Piakkoin ollaan viisaampia. Sinullekkin kivottomia kilometrejä. Niitähän on edessä aivan jumattolomasti! Jos saadaan paikat kuntoon, niin syssyssä juostaan Frankessa :)

    VastaaPoista
  4. Olishan tuolta hallista joitakin muitakin kuvia, vaikka kameran säätöjen kanssa olikin hieman ongelmia. Ne täytyy niitä kuitenkin hieman seuloa. mm. Iso-Jaskasta ja sen veljestä, vaikka itse häppeningi ei tullutkaan filmille. Yms...

    VastaaPoista
  5. Ja että leikkaukseen menossa.
    oi oi..toivottavasti kuntoudut siitä hyvin!! Tsemppiä ja onnea.

    VastaaPoista
  6. Jep Jari, kohta varmaan lavetilla? Kovasti kiinostaa tuo leikkaus ja erityisesti, jos ongelman aiheuttaja siinä selviää ja jopa korjaantuu....luonnolisesti, jos siitä julkista tietoa haluat antaa Uunolle. e-mail: j.villanen@hotmail.com .

    VastaaPoista
  7. Huomenna olisi sitten h-hetki.
    Toivotaan että kivun aiheuttaja löytyy. Kerron kun tiedän enemmän.

    VastaaPoista
  8. Sairaalassa ja vielä pari tuntia. Ortopedi tavattu ja toimentiteet sovittu. Ensimmäiset särkylääkkeet syöty.

    VastaaPoista
  9. Nyt leikkaus/tähystys ohi. Jalat on vieläkin niin puuduksissa ettei uskalla sängystä nousta.

    VastaaPoista