perjantai 23. joulukuuta 2011

Pe 23.12

Aamulla oli vielä lihaksistossa lämpö päällä eilisen reipastelun jäljiltä, minkä vuoksi juoksi oli helppoa. Hölökkäilyä 6,7km - 4:51/km + salitreeni. Salilla tosin huomasi pientä "väsyä" lihaksistossa, vaikka en tehnytkään siellä jaloilla mitään.

Töissä oli jo pientä aaton aaton fiilistä, mutta täytyihän sitä kumminkin tehdä jotain tuottavaa työtä. Paikallinen ravinteli oli kiinni joten suunnistimme työkavereiden kanssa kaupungille pizzalle. Iltapäivä meni edellisen projektin papereita järjestellessä. Sattuipa käteen paperi joka ei lipsahtanut paperisilppuriin. Se oli muistilappuna eräästä asiasta, joka vaatisi lisälaskentaa. Ajattelin piruuksillani hieman tarkastella tilannetta ...ja se siitä aikasesta töistälähdöstä ;)

Iltalenkkinä olikin vain kevyt 4,8km - 5:05/km, jossa jo lihaksisto tiesi eilen juosseensa. Ei paha väsy, mutta sopiva. Aamulla olin jo laittanut 5:30:n maissa kunnon palautetta posti-/nettimyyntifirmalle toimituksen hitaudesta ja siitä että seurantasivuilla ei ollut edes minun tilaustani. Sain jo päivällä palautetta, jossa pahoiteltiin asiaa ja annettiin seurantanumero, että tilaus on postitettu edellisenä päivänä. Pienen jännityksen jälkeen itellan sivuilta löytyikin lähetys, joka oli saapunut iltapäivällä paikalliseen postikonttoriin. Oli lähellä ettei erään kirjainryhmän kauppa joutunut ikuiseen boikottiin.
Lenkin jälkeen pikainen suihku ja polkupyörällä vesitihkussa viimeisille jouluostoksille. Ei kyllä olisi yhtään kiinnostanut. Kaupat oli yllättävän tyhjiä eikä siellä ollut mutan mainostamia hermostuneita henkilöitä ;) Paluumatka sitten olikin mielenkiintoinen. Räntää tuli taivaan täydeltä. Olisi edes tullut ylhäältä alas, mutta kun vaakatasossa ;(

En oikein ymmärä mihin minun aikani tälläkin viikolla on mennyt? Periaatteessa yksinelävällä pitäisi jäädä ylimääräistä aikaa, mutta en ole ainakaan tällä viikolla sellaista huomannut. Joulun jälkeen on pari vapaapäivää, josta ainakin toisen pyhitän laiskottelulle...lenkien välissä...tai sitten jätän lenkitkin väliin. Ei oo pakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti