torstai 29. syyskuuta 2011

To 29.09 Onko tässä mitään järjeä

Vähän ennen heräämistä kevyt 9,7km - 5:00/km. Ei se kyllä tuntunut noin hitaalle, nimittäin tuntuma oli ihan kohtalainen. Kiersin Köhniön - Killerin - Kortemäen - Kortepohjan kautta että sain enemmän hiekka/polkupohjaista maastoa.
Kerrankin lähdin ajoissa, eli normaaliaikaan töistä, kun piti ehtiä vielä kirjastoon. Normi torstain lenkki Tuomiojärvie kiertäen. Eihän se juoksu kulkenut mihinkään ja vettä tihuutti. Jos olisi ollut kesäkeli, niin olisin kävellyt, mutta eipä siellä tarennut käveleskellä. Laajarin kohdalla tuli pieni palautustauko Panun kanssa jutustellassa. Olisinko imaissut Panulta virtaa, vai palauttiko pieni tauko? Päätin vetää loppumatkan hieman reippaammin, kun juoksu tuntuu pahalle, nin miksi ei sitten maksimoida kurjuutta? ;) Yhtä pahalle se hieman reippaampikin juoksu tuntui, erona vain se että pääsin nopeammin kotiin. Numerot: 20km - 4:43/km: 15,7 + 4,3 - 4:12/km.

Huomisen lenkistä en vielä tiedä. Tiedän vain sen että päivällä on keskustassa tunnin hieronta, mutta sitä en tiedä kuinka pääsen töistä sinne ja takaisin. Jospa se tässä yön aikana selviää...

1 kommentti:

  1. Otsikon kysymykseen on helppo vastata: Ei oo, mut ei oo paljon misssään muussakaan. Tutunkuulosta meininkijä sullaki....mukava kuiitenki, jotta pystyt lenkillä käymään. Terveisin uuno.

    VastaaPoista