tiistai 6. syyskuuta 2011

Ti 06.09 Reipas

Aamulla kevyt 5,4km - 4:41/km. Ihan palautunut olo.

Iltatreeninä 13,5km : 5,5km - 4:42/km + 6,76km(6x1127m) - 4,01/km + 2,2km - 4:50/km. Alunperin piti vetää vetoharjoitus, mutta kun kastuin vesisateessa heti alkumatkasta, niin vaihdoin reippaaseen. Juoksin vain sen verran kierroksia mikä tuntui hyvälle. Jätin siis vimeiset rutistukset pois. Yksi kierros lisää olisi ollutkin jo rypistämistä. Sopiva treeni tälle kunnolle. Kerrankin oltiin garminin kanssa samaa mieltä kokonaismatkasta. Kotalammen kuntorata oli hyvässä kunnossa vaikka satelikin. Puru olisi mennyt pehmeäksi mutta kivituhka pysyi hyvässä kunnossa.


7 kommenttia:

  1. Kun puhut kierroksista, juoksetko yleisurheiluradalla vai jossain valmiiksi mitatulla 1km radalla? Ihan hyvät ajat, tuolla tulisi hyvä 1/2 maratoni aika.

    VastaaPoista
  2. Tämä on vanha pururata, johon on ajettu kivituhka päälle. Se on "minuntarkka" 1127m. Olen mitannut sitä mittamiesten käyttämällä mittapyörällä. JKL:n kaupungin ilmakuvasta, GPS:llä... Tämä ei ole aivan tasainen reitti, mutta säästää jalkoja verrattuna kestopäällysteiseen urheilukenttään.

    VastaaPoista
  3. Eri mittavälineet on mullekin antaneet joskus aivan erilaisia lukemia, kun olen maastossa koettanut jotain esim. noin kilsan kierrosta mitata. Pitää kattoo sitten kelloon ja yhdistää se omaan fiilikseen, että mitä mittaa pitää oikeanan :-)

    VastaaPoista
  4. Samalla pätkällä kun vetää, niin ajat ovat vertailukelpoisia keskenään. Maastotonni on aina maastotonni :)

    VastaaPoista
  5. Onnistuit näköjään editoimaan videota! Olisit laittanut myös sen Tuomaksen pätkän!

    VastaaPoista
  6. "Tumpin" pätkä on tuossa alempana...

    VastaaPoista
  7. No vilahdimpa minäkin tuossa videonpätkällä. Tos vaihees vielä suhteellisen hyvävoimaisena...

    VastaaPoista