sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Su 13.02 Lenkillä !

Tämän viikon lenkeilyt jäi erittäin vähille. Torstaina ja perjantaina vain erittäin lyhkäiset työmatkahölkkäilyt. Lauantaina piti jo juosta, koska selkä oli jo parempi, hieman enemmän. Lenkistä tuli kuitenkin kirjaimellisesti paskalenkki. Se oli melkein arvattavissakin. Pari päivää kun on vatsa kovalla, niin kyllä se jossain vaiheessa purkautuu.
Tänään kyttäilin pakkasen laantumista ja oli tässä toisaalta paljon muutakin touhottamista... Neljän maissa lenkille lähtiessäni mittarini näytti enää -17 astetta. Alempana energialaitoksen mittari näytti -19. Juoksu kulki ihan mallikkaasti ja tossuissa seinäpito. Lenkin varrella lapset juoksi karkuun ja hieman varttuneimmilla oli hieman huvittunut ilme kasvoillaan, sen verran oli pää jään peitossa. Lenkki numeroina: 19,5km-4:38/km. Sykemittaria en ottanyt häiritsemään juoksua. Enkä ota ensiviikollakaan jos vain pääsen juoksemaan...

2 kommenttia:

  1. Hienoa että olet taas täällä :-)

    Eilen ja tänään oli mukava juosta kun Aurinko paistoi. Ja viimeisen Juoksija-lehden mukaan kylmyys nostaa kuntoa ;-)

    VastaaPoista
  2. Mitä kuntoa? ;-)

    Oli tosiaankin hienoa kun aurinko paistoi pivettömältä taivaalta. Olisin ottanut kameran mukaan mutten viitsinyt palelluttaa sormianiani. Olisi tullut hienoja kuvia :)

    VastaaPoista